Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Εξετάζει έκδοση ομολογιακού δανείου

Την έκδοση ομολογιακού δανείου τριετούς και επταετούς διάρκειας, ύψους 2,1 δισ. ευρώ, ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας, εξετάζει ο ΟΤΕ, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους ενός εκ των τραπεζών που είναι ανάδοχος της έκδοσης.

ΟΤΕ: Εξετάζει έκδοση ομολογιακού δανείου
Την έκδοση ομολογιακού δανείου, ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας, εξετάζει ο ΟΤΕ, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους ενός εκ των τραπεζών που είναι ανάδοχος της έκδοσης, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Το ομολογιακό δάνειο θα εκδοθεί σε δυο ”κομμάτια”, το ένα τριετές και το άλλο επταετές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος του ομολογιακού δανείου ανέρχεται σε 2,1 δισ. ευρώ.

Το στέλεχος, όπως αναφέρει το Reuters, γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του Οργανισμού για την έκδοση ομολόγου τριετούς και επταετούς διάρκειας, τονίζοντας ότι ”αναμένουμε την σταθεροποίηση των συνθηκών της αγοράς”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έκδοση ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί και αυτή την εβδομάδα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό τηλεγράφημα του Reuters, ο ΟΤΕ ολοκλήρωσε τις συναντήσεις που είχε προγραμματίσει με ευρωπαίους επενδυτές στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα την έκδοση του ομολογιακού δανείου.

Οργανωτές της έκδοσης, επισημαίνει το Reuters, είναι οι Citigroup Dresdner Kleinworth, Merrill Lynch και Morgan Stanley.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v