Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερα νέα δρομολόγια προς Ελλάδα από την easyjet

Εβδομήντα έξι προορισμούς προσφέρει πλέον η easyJet προς και από την Ελλάδα. Εγκαινιάζει δρομολόγια από την Πρέβεζα, τη Ρόδο και την Κεφαλονιά. Αυξημένη 7% η χωρητικότητα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέσσερα νέα δρομολόγια προς Ελλάδα από την easyjet

Η easyJet, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα με τέσσερα νέα δρομολόγια. Η χωρητικότητα θέσεων που προσφέρεται από και προς τους ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 7% το 2017, προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές.

Τα τρία νέα δρομολόγια θα λειτουργήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η easyJet θα πετάξει από τη Ρόδο στο Αμβούργο και στο Λούτον του Λονδίνου, από Πρέβεζα προς Μάντσεστερ και από την Κεφαλονιά προς Μπρίστολ με αεροσκάφη Α320 της Airbus.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, Senior Route Manager δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδa σήμερα, διαθέτοντας περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια θέσεις προς και από την Ελλάδα το 2017, καθώς και τέσσερις ελκυστικές νέες διαδρομές. Η easyJet έχει δεσμευτεί να κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά για όλους. Επίσης, κάθε σεζόν έχουμε αποφασίσει να προσθέτουμε νέες πτήσεις σε προορισμούς που οι επιβάτες/πελάτες μας υποδεικνύουν ότι θέλουν να επισκεφθούν, οπότε είμαστε σίγουροι ότι οι νέες γραμμές αυτές θα έχουν μεγάλη επιτυχία με τους ταξιδιώτες που ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές». 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v