Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άκαρπη η πρώτη απόπειρα πώλησης της Shelman

Κατά την πρώτη σημερινή δημοπρασία δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος. Πώς δρομολογούνται τώρα οι επόμενες εξελίξεις. Κορυφώνεται η αγωνία για τους πρώην εργαζόμενους και την κοινωνία της Ροδόπης.

Άκαρπη η πρώτη απόπειρα πώλησης της Shelman
Άκαρπη απέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη δημοπρασία για την πώληση του σήματος και του εργοστασίου της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή, καθώς κανένας ενδιαφερόμενος δεν «χτύπησε την πόρτα» του εκκαθαριστή.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, μετά το σημερινό «ναυάγιο», νέα ημέρα πιθανής εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα είναι η επόμενη Δευτέρα (12/12), με το ελάχιστο τίμημα να ξεκινάει και πάλι από τα 11,614 εκατ. ευρώ.

Αν για μια σειρά εβδομάδων, συνεχιστεί η ανυπαρξία επενδυτικού ενδιαφέροντος, τότε ενδέχεται να αναπροσαρμοστεί το ελάχιστο αποδεκτό τίμημα προς τα κάτω.

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή εξέλιξη δυσαρέστησε όλους εκείνους (εργαζόμενους, παράγοντες, κατοίκους της Ροδόπης) που επιθυμούσαν την επαναλειτουργία της πάλαι ποτέ ηγέτιδας βιομηχανίας ξύλου, εξέλιξη που θα τόνωνε μεταξύ άλλων και την οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v