Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Space Hellas στη Defendory 2002

Η Space Hellas, θα συμμετάσχει ως System Integrator στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής στην 12η ειδική έκθεση Defendory 2002, που θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως 5 Οκτωβρίου 2002, στον ΟΛΠ.

Η Space Hellas στη Defendory 2002
To δυναμικό της παρόν ως System Integrator στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής θα δώσει η Space Hellas, στην 12η ειδική έκθεση Defendory 2002, που θα πραγματοποιηθεί από τις 1 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2002, στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ στον Πειραιά.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, μέσα στα πλαίσια συμμετοχής της στην έκθεση, η Space Hellas θα παρουσιάσει σε όλους τους επισκέπτες -στο περίπτερο 124/128- πρωτοποριακές λύσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε εξειδικευμένες εφαρμογές δορυφορικής επικοινωνίας, ασφάλειας πληροφορικής και τηλε-εκπαίδευσης.

Παράλληλα, με τη χρήση ειδικού λογισμικού, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να ”πετάξουν” εικονικά πάνω από την Ελβετία και τα Μετέωρα! Η εικονική ”πτήση” στηρίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των τρισδιάστατων (3D) προσομοιώσεων μέσω πραγματικών δεδομένων που έχουν ληφθεί από δορυφορικές εικόνες.

Σημειώνεται, ότι τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας θα βρίσκονται στη διάθεση όλων όσων επιθυμούν να συζητήσουν για θέματα που συνδέουν τις δικές τους ανάγκες και προτεραιότητες με τις λύσεις που προσφέρει η Space Hellas.

Η Space Hellas μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, λειτουργώντας ως system integrator. Από το 1985 μέχρι σήμερα, έχει παραδώσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλούς πελάτες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται το σύνολο σχεδόν των Ελληνικών και ξένων τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, πληθώρα εταιριών και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v