Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Έγκριση επτά σχεδίων σύμβασης

Στην έγκριση επτά σχεδίων σύμβασης προχώρησε το διοικητικό συμβόλιο της ΕΥΑΘ, στην 3η συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 21/1/2008.

ΕΥΑΘ: Έγκριση επτά σχεδίων σύμβασης
Στην έγκριση επτά σχεδίων σύμβασης προχώρησε το διοικητικό συμβόλιο της ΕΥΑΘ, στην 3η συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 21/1/2008.

Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Η έγκριση τροποποιημένου σχεδίου σύμβασης ”Σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΕΥΑΘ για την συντήρηση, επισκευή / ανακατασκευή και επέκταση του δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων και λειτουργία και συντήρηση αντλιοστασίων όμβριων στο μείζον πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης”

2. Η έγκριση σχεδίου σύμβασης ”Σύμβαση με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αναφορικά με την διανομή τιμολογίων ύδρευσης και αποχέτευσης της ΕΥΑΘ μεταξύ της ΕΥΑΘ και της ΕΥΑΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ”.

3. Η έγκριση σχεδίου σύμβασης ”Σύμβαση με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αναφορικά με την λήψη ενδείξεων υδρομετρητών της ΕΥΑΘ μεταξύ της ΕΥΑΘ Α.Ε. και της ΕΥΑΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ”.

4. Η έγκριση σχεδίου σύμβασης ”Σύμβαση ανάθεσης έργου παραγωγής βιοαερίου και συμπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης (ΕΕΛΘ) μεταξύ της ΕΥΑΘ Α.Ε. και της ΕΥΑΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.”

5. Η έγκριση σχεδίου σύμβασης ”Σύμβαση παραχώρησης αποκλειστικής διαχείρισης και εμπορικής εκμετάλλευσης δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης περιοχής της ΕΥΑΘ Α.Ε. με σκοπό την παροχή πάσης φύσεως τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μεταξύ ΕΥΑΘ Α.Ε. και ΕΥΑΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.”

6. Η έγκριση σχεδίου σύμβασης ”Σύμβαση με σκοπό την εγκατάσταση, διέλευση και εκμετάλλευση τηλεπικοινωνιακών δικτύων με οπτικές ίνες που διέρχονται από τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης” σύμφωνα με τα άρθρα 18 παρ. 2γ του ν. 2937/2001 και 17.1 της από 27-7-2001 προγραμματικής σύμβασης.

7. Η έγκριση σχεδίου σύμβασης ”Σύμβαση παροχής υπηρεσιών ύδρευσης στον Δήμο Χαλάστρας-Ν. Θεσσαλονίκης”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v