Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δήλωση Βγενόπουλου στο προσωπικό Ρ. Κορασίδη

Στην οικογένεια της MIG καλωσόρισε τους εργαζομένους στο Ράδιο Κορασίδη και την Elephant o A. Βγενόπουλος με σχετική δήλωση τονίζοντας την ”πρόκληση που αντιμετωπίζουν” για την επαναδημιουργία μιας ισχυρής αλυσίδας λιανικής.

Δήλωση Βγενόπουλου στο προσωπικό Ρ. Κορασίδη
Στην οικογένεια της MIG καλωσόρισε τους εργαζομένους στο Ράδιο Κορασίδη και την Elephant o A. Βγενόπουλος με σχετική δήλωση, τονίζοντας την ”πρόκληση που αντιμετωπίζουν” για την επαναδημιουργία μιας ισχυρής αλυσίδας λιανικής.

Παράλληλα υπογράμμισε προς τους εργαζομένους ότι έχουν τη στήριξη του μεγαλύτερου επιχειρηματικού Ομίλου της χώρας, που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδυτικών συμμετοχών, στην Ευρώπη αλλά και τη συμπαράσταση των εταιριών που ανήκουν στη MIG.

----Ο Aντιπρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG) Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση προς το προσωπικό των εταιρειών ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ και ELEPHANT

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στην οικογένεια της MIG, η οποία ενισχύεται με την δική σας παρουσία. Η διοίκηση του Ομίλου αλλά και όλοι όσοι εργαζόμαστε στις εταιρείες που τον αποτελούν, μοιράζονται τον ενθουσιασμό σας για το μέλλον της επιχείρησης που εισέρχεται σε νέα φάση δημιουργίας, ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Στην προσπάθεια αυτή, έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης, συνεισφοράς αλλά και επιβράβευσης. Η διεύθυνση της εταιρείας σας, τα στελέχη, η διοίκηση του Ομίλου, όλοι συμμετέχουμε στην κοινή προσπάθεια που θα φέρει περισσότερες θέσεις εργασίας και καλύτερο εισόδημα για όσους συνεχίσουν τον αγώνα με αφοσίωση, όπως κάνατε και στο παρελθόν, κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, με ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε ανήκουν στο παρελθόν. Στο εξής θα ”αντιπαρατεθούμε” με ”προβλήματα” ανάπτυξης, επέκτασης, κερδοφορίας.

Αυτά είναι τα ”ωραία προβλήματα” που ορθώνονται μπροστά μας. Τώρα αντιμετωπίζετε μια νέα πρόκληση καθώς συμμετέχετε στην επαναδημιουργία μιας ισχυρής αλυσίδας λιανικής με ηγετική παρουσία στον τομέα ηλεκτρικών ειδών και υπηρεσιών.

Στην προσπάθειά αυτή, δεν είστε μόνοι! Έχετε την στήριξη του μεγαλύτερου επιχειρηματικού Ομίλου της χώρας, που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδυτικών συμμετοχών, στην Ευρώπη.

Έχετε ακόμα, την συμπαράσταση των εταιρειών που ανήκουν στην MIG και προσωπικά εσείς και οι οικογένειές σας σύντομα θα εξασφαλίσετε προνομιακή πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που δημιουργούν.

Έχετε κερδίσει δίκαια τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη μας, επειδή μπορείτε να δίνετε μάχες κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τώρα πρέπει να κερδίσετε και τον αγώνα της ανάπτυξης.

Στην μεγάλη οικογένεια της MIG, θα ανακαλύψει ο καθένας και η κάθε μία από εσάς, συμπαράσταση και συνδρομή όπου την χρειάζεσθε αλλά και τα εφόδια για να πραγματοποιήσετε επαγγελματικούς στόχους και επιδιώξεις.

Επιστρέψτε μου να σας σφίξω νοερά το χέρι, με την ευχή, ”καλώς ήρθατε στην οικογένειά μας και καλή επιτυχία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v