Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vivartia: Νέα Διευθύντρια Γραφείου Τύπου

Η κα Παναγιώτα Τσιφουρντάρη ανέλαβε από 01/01/08 καθήκοντα Διευθύντριας Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Vivartia. Η κυρία Τσιφουρντάρη εργάζεται στη Vivartia από το 2005, κατέχοντας τη θέση της Corporate Communications Coordinator, στο τμήμα Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της εταιρείας.

Vivartia: Νέα Διευθύντρια Γραφείου Τύπου
Η κα Παναγιώτα Τσιφουρντάρη ανέλαβε από 01/01/08 καθήκοντα Διευθύντριας Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Vivartia.

Η κυρία Τσιφουρντάρη εργάζεται στη Vivartia από το 2005, κατέχοντας τη θέση της Corporate Communications Coordinator, στο τμήμα Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της εταιρείας.

Ξεκίνησε την καριέρα της στη Δέλτα Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος, όπου από το 2002 έως και το 2005 κατείχε τη θέση της Προϊσταμένης Συστημάτων Ανάπτυξης και Αξιολόγησης Προσωπικού, στο τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρείας.

Είναι κάτοχος πτυχίου BA(Hons) on Business Studies από το University of North London, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο MBA on Business Administration από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Κατά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Vivartia δήλωσε τα ακόλουθα: ”Εύχομαι στη Παναγιώτα καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλει ενεργά στην ουσιαστική επικοινωνία με τα ΜΜΕ και την προώθηση των ειδήσεων και επιχειρηματικών εξελίξεων της εταιρείας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v