Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETE: Μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς θέλει η Finansbank

Την αύξηση του αριθμού των καταστημάτων της κατά 85 σε 485 το 2008, του αριθμού των εργαζομένων της κατά 1.100 άτομα αλλά και την αύξηση του μεριδίου της στην αγορά δανείων σχεδιάζει η Finansbank, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας turkishdailynews.com.tr.

ETE: Μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς θέλει η Finansbank
Την αύξηση του αριθμού των καταστημάτων της κατά 85 σε 485 το 2008, του αριθμού των εργαζομένων της κατά 1.100 άτομα αλλά και την αύξηση του μεριδίου της στην αγορά δανείων σχεδιάζει η Finansbank, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας turkishdailynews.com.tr, το οποίο επικαλείται δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, αναφέρει στο πρωινό της report η Marfin Analysis.

Συγκεκριμένα, η τουρκική θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας σχεδιάζει να αυξήσει το μερίδιό της επί των συνολικών δανείων στο 6,9%, στο 8% όσον αφορά στα καταναλωτικά δάνεια και στο 4,8% όσον αφορά στις συνολικές καταθέσεις.

Αναφορικά με τις πιστωτικές κάρτες, ο διευθύνων σύμβουλος δήλωσε ότι η Finansbank σχεδιάζει να αυξήσει το μερίδιο αγοράς στο 9% το 2008, από 8% το προηγούμενο έτος.

Η Marfin Analysis στο report της σημειώνει ότι το 9μηνο του 2007 η Finansbank είχε 379 καταστήματα και 8.875 υπαλλήλους με την προσθήκη 70 νέων καταστημάτων και 1.124 υπαλλήλων από την αρχή του έτους. Τα μερίδια αγοράς της τουρκικής τράπεζας κυμαίνονταν από 5,6% στα επιχειρηματικά έως 10,2% στα στεγαστικά.

Τονίζει δε ότι οι στόχοι που προαναφέρθηκαν είναι εφικτοί και δεν διαφοροποιούνται από τους στόχους που έχει ανακοινώσει η Εθνική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v