Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση της μετοχής της Pasal

Ξεκίνησε σήμερα 4 Ιανουαρίου 2008 η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρίας Pasal Development στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση της μετοχής της Pasal
Ξεκίνησε σήμερα 4 Ιανουαρίου 2008 η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρίας Pasal Development στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο κ. Γκίκας Μάναλης, γενικός διευθυντής του ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια, θέλοντας να τιμήσει τη διοίκηση της Pasal Development για την είσοδό της στο Χ.Α., υποδέχτηκε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, τους συμβούλους και τους αναδόχους που ανέλαβαν την εισαγωγή της στο Χ.Α. και όλοι μαζί ”χτύπησαν το καμπανάκι” για την έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου.

Κατά τη δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή των μετοχών της Pasal Development στο Χρηματιστήριο Αθηνών αντλήθηκαν κεφάλαια, που ανήλθαν στα 23,3 εκατομμύρια ευρώ. Η εγγραφή υπερκαλύφθηκε κατά 1,24 φορά και η εταιρία εισάγεται στο Χ.Α. με αρχική κεφαλαιοποίηση κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Γκίκας Μάναλης, γενικός διευθυντής της ΕΧΑΕ, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε μεταξύ άλλων: ”Αυτή η σημαντική ημέρα για την Pasal είναι σημαντική και για εμάς, αφού μας κάνει ποδαρικό στις εισαγωγές νέων εταιριών για το 2008. Ελπίζω ότι η χρονιά που μόλις ξεκίνησε να αποδειχτεί το ίδιο και γιατί όχι και περισσότερο επιτυχημένη από αυτή που μόλις τελείωσε και να φέρει νέα κεφάλαια στην αγορά μας. Μαζί με τη νέα χρονιά, λοιπόν, καλωσορίζω και την Pasal Development στο χρηματιστήριό μας και της εύχομαι καλή επιτυχία στα στρατηγικά της σχέδια”.

Από την πλευρά της Pasal Development, o κ. Σωτήρης Θεοδωρίδης, διευθύνων σύμβουλος της Pasal Development S.A., αφού ευχαρίστησε τον κ. Μάναλη και το επενδυτικό κοινό, είπε μεταξύ άλλων: ”Είναι τιμή για μένα και τα στελέχη της Pasal η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι 4.300 νέοι μέτοχοι της εταιρίας. Θεωρούμε χρέος και ευθύνη προς αυτούς και προς τους μελλοντικούς μας μετόχους την ολόψυχη αφοσίωσή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη της Pasal, για το καλό της εταιρίας και των μετόχων της”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v