Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibrain: Σε νέα Γ.Σ. το θέμα συγχώνευσης

Την αύξηση του αριθμού των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από επτά (7) που είναι σήμερα σε έντεκα (11) ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας Unibrain, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007. Στις 16/1 η νέα Γ.Σ. για λήψη απόφασης επί του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.

Unibrain: Σε νέα Γ.Σ. το θέμα συγχώνευσης
Την αύξηση του αριθμού των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από επτά (7) που είναι σήμερα σε έντεκα (11) ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας Unibrain, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007.

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων θα συνέλθει εκ νέου σε Α’ Επαναληπτική συνεδρίαση στις 16 Ιανουαρίου 2008, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. για το δεύτερο θέμα της που έχει ως ακολούθως:

Λήψη απόφασης επί του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Πράξης Συγχώνευσης με απορρόφηση της HELLAS ON LINE και της TEDEDOME A.E.B.E. από τη UNIBRAIN A.E., σε συνέχεια των ανακοινώσεων της INTRACOM HOLDINGS που έχουν προηγηθεί καθώς και της από 30.11.2007 απόφασης της αυτόκλητης καθολικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εκ των συγχωνευομένων HELLAS ON LINE, κατά την οποία κατεψηφίσθη το από 25.10.2007 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης και η τριπλή συγχώνευση μεταξύ UNIBRAIN Α.Ε., HELLAS ON LINE και TELEDOME Α.Ε.Β.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v