Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Εξαγορά της Δομική Μπετόν Α.Ε. (διόρθωση)

Στην Interbeton, θυγατρική του Τιτάνα πωλήθηκε η Δομική Μπετόν Α.Ε., σύμφωνα με το πρωινό report της, χωρις το ύψος της συναλλαγής να γινει γνωστό και χωρίς να αναμένεται ιδιαίτερη επίδραση στα μεγέθη της εταιρίας.

Τιτάν: Εξαγορά της Δομική Μπετόν Α.Ε. (διόρθωση)
Στην Interbeton, θυγατρική του Τιτάνα πωλήθηκε η Δομική Μπετόν, χωρίς το ύψοςτης συναλλαγής να γίνει γνωστό. Λόγω λάθους στην ανακοίνωση της Τιτάν, στην είδηση που μεταδόθηκε νωρίτερα φέρεται ως εξαγορασθείσα η εισηγμένη εταιρία Δομική Κρήτης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Τιτάν αναφέρει:

”Η Ιντερμπετόν Δ.Υ., θυγατρική της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, υπέγραψε το συμφωνητικό εξαγοράς του 100% των μετοχών της Δομική Μπετόν Α.Ε. Η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει στις 15/1/08, οπότε και ο Ομιλος θα αναλάβει την διοίκηση της εταιρίας.

Η Δομική Μπετόν Α.Ε. έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής σκυροδέματος με ετήσιες πωλήσεις περίπου 170.000 m3 και μία μονάδα παραγωγής αδρανών υλικών με ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τους 500.000 τόννους. Ο Κύκλος Εργασιών της εταιρίας ξεπέρασε τα €11 εκ. για το 2006.

Εκτιμούμε ότι η εξαγορά αυτή δεν θα επηρεάσει ουσιωδώς τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου ΤITAN”.

Σχετικά με τη σύγχυση που δημιουργήθηκε, η εισηγμένη εταιρεία Δομική Κρήτης Α.Ε. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

”Προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ανακοινώνει ότι η πληροφορία εξαγοράς της από την Ιντερμπετόν Δ.Υ, θυγατρική της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, όπως αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της ΤΙΤΑΝ. Α.Ε. δεν ευσταθεί και οφείλεται σε λάθος. Η ΤΙΤΑΝ Α.Ε. όπως ενημέρωσε την εταιρεία μας έχει προβεί ήδη σε διορθωτική ανακοίνωση”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v