Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναδιάρθρωση γενικών διευθύνσεων από ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει τη σύσταση δύο νέων γενικών διευθύνσεων, στη θέση της μέχρι σήμερα γενικής διεύθυνσης εταιρικών και οικιακών πελατών. Η μέχρι σήμερα γενική διευθύντρια εταιρικών και οικιακών πελατών κ. Σούλα Έβανς αναλαμβάνει καθήκοντα ως σύμβουλος της διοίκησης του ΟΤΕ.

Αναδιάρθρωση γενικών διευθύνσεων από ΟΤΕ
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει τη σύσταση δύο νέων γενικών διευθύνσεων, στη θέση της μέχρι σήμερα γενικής διεύθυνσης εταιρικών και οικιακών πελατών.

Οι δύο νέες γενικές διευθύνσεις είναι:

* Εταιρικών και Επιχειρησιακών Πελατών, στην οποία τοποθετείται ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Οtenet.

* Οικιακών Πελατών, στην οποία τοποθετείται ο κ. Παναγιώτης Σαραντόπουλος, μέχρι σήμερα βοηθός γενικού διευθυντή τεχνολογίας.

Οι νέοι γενικοί διευθυντές, που αναλαμβάνουν καθήκοντα από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2007, θα έχουν πλήρη αρμοδιότητα για τη συνολική εξυπηρέτηση των πελατών για τους οποίους είναι υπεύθυνοι, για τον καθορισμό της εμπορικής στρατηγικής και για την ανάπτυξη προϊόντων και λύσεων όσον αφορά σε όλους τους τομείς προϊόντων και υπηρεσιών που υπάγονται στην αρμοδιότητά τους.

Επιπρόσθετα, ο γενικός διευθυντής εταιρικών και επιχειρησιακών πελατών θα είναι υπεύθυνος και για την υλοποίηση των σχετικών υπηρεσιών και έργων, καθώς και για την εξυπηρέτηση και υποστήριξη των εταιρικών και επιχειρησιακών πελατών.

Η διοίκηση του ΟΤΕ προχώρησε στην παραπάνω αλλαγή λαμβάνοντας υπόψη τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, τη σύγκλιση των τεχνολογιών, τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών για ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς και τη βέλτιστη διεθνή πρακτική.

Η μέχρι σήμερα γενική διευθύντρια εταιρικών και οικιακών πελατών κ. Σούλα Έβανς αναλαμβάνει καθήκοντα ως σύμβουλος της διοίκησης του ΟΤΕ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, ευχαρίστησε την κ. Έβανς για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά της στην πορεία της εταιρίας από τη θέση της γενικής διευθύντριας εταιρικών και οικιακών πελατών και ευχήθηκε στους δύο νέους γενικούς διευθυντές καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Πεποίθηση της διοίκησης είναι ότι η κίνηση αυτή θα συμβάλει αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου της εδραίωσης του ΟΤΕ ως πρώτης επιλογής των πελατών για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και λύσεων αιχμής, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με υψηλά επίπεδα ποιότητας και εξυπηρέτησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v