Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηλεκτρονική δημοπρασία της ROMTELECOM

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007 η πρώτη Ηλεκτρονική Δημοπρασία της Romtelecom από την cosmoONE Hellas MarketSite.

Ηλεκτρονική δημοπρασία της ROMTELECOM
Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007 η πρώτη Ηλεκτρονική Δημοπρασία της ROMTELECOM από την cosmoONE Hellas MarketSite.

Η δημοπρασία διεξήχθη στη Ρουμάνικη γλώσσα με αντικείμενο την προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συνολικής αξίας μεγαλύτερης του ποσού των τριών (3) εκατομμυρίων USD.

Ο τύπος της δημοπρασίας που επιλέχθηκε ήταν ο Αγγλικός Μειοδοτικός και τα αποτελέσματα υπερέβησαν κατά πολύ τα - μέχρι - τώρα ποσοστά εκπτώσεων αντίστοιχων διαγωνισμών.

Στην ανταγωνιστική διαδικασία συμμετείχαν οχτώ (8) από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη Ρουμανία. Η Ηλεκτρονική Δημοπρασία διήρκησε πλέον των σαράντα (40) λεπτών και ολοκληρώθηκε με τέσσερις (4) τρίλεπτες παρατάσεις ενώ συνολικά υπεβλήθησαν τριάντα επτά (37) προσφορές.

Σύμφωνα με τον κο Bodgan Cotirlan, Γενικό Διευθυντή Προμηθειών της ROMTELECOM, ”η ROMTELECOM, με τη χρήση των υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Προμηθειών της cosmoONE, στοχεύει στη μείωση του κόστους απόκτησης αγαθών και υπηρεσιών. Ειδικότερα, οι Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες βοηθούν το προσωπικό της ROMTELECOM να αξιοποιήσει την εμπειρία του σε θέματα προμηθειών και να επιτύχει εντυπωσιακές μειώσεις στις ζητούμενες τιμές”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v