Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Δύο νέα τιμολογιακά πακέτα BlackBerry

Δύο νέα τιμολογιακά πακέτα BlackBerry®, με ακόμα φθηνότερες χρεώσεις, προσφέρει σε όλους τους πελάτες της η COSMOTE.

Cosmote: Δύο νέα τιμολογιακά πακέτα BlackBerry
Δύο νέα τιμολογιακά πακέτα BlackBerry®, με ακόμα φθηνότερες χρεώσεις, προσφέρει σε όλους τους πελάτες της η COSMOTE.

Πρόκειται για το BlackBerry Internet Solution - COSMOTE Professional που απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το BlackBerry Enterprise Solution - COSMOTE Enterprise για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι υπηρεσίες BlackBerry από την COSMOTE αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για εύκολη επικοινωνία και πρόσβαση σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες αποστολής και λήψης e-mail, SMS, MMS, διαδικτύου, προσωπικού ημερολογίου και εταιρικών εφαρμογών (intranet).

Η COSMOTE, ανταποκρινόμενη στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της, παρέχει τις υπηρεσίες BlackBerry Internet Solution και BlackBerry Enterprise Solution με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τιμολογιακά πακέτα:

* Το BlackBerry Internet Solution για πρόσβαση σε προσωπικούς λογαριασμούς e-mail:

- COSMOTE Professional, με μηνιαίο πάγιο 7€ που περιλαμβάνει 20MB δεδομένων δωρεάν κάθε μήνα. Μετά τη δωρεάν χρήση, η ογκοχρέωση ανέρχεται σε 0,004€/KB.

- COSMOTE Professional Plus, με μηνιαίο πάγιο 20€ που περιλαμβάνει 100MB δεδομένων δωρεάν κάθε μήνα. Μετά τη δωρεάν χρήση, η νέα μειωμένη ογκοχρέωση ανέρχεται σε 0,004€/KB.

* Το BlackBerry Enterprise Solution για πρόσβαση σε εταιρικούς λογαριασμούς e-mail:

– COSMOTE Enterprise, με μηνιαίο πάγιο 12€ που περιλαμβάνει 20MB δεδομένων δωρεάν κάθε μήνα. Μετά τη δωρεάν χρήση, η ογκοχρέωση ανέρχεται σε 0,003€/KB.

- COSMOTE Enterprise Plus, με μηνιαίο πάγιο 20€ που περιλαμβάνει 100MB δεδομένων δωρεάν κάθε μήνα. Μετά τη δωρεάν χρήση, η νέα μειωμένη ογκοχρέωση ανέρχεται σε 0,004€/KB.

Οι υπηρεσίες BlackBerry από την COSMOTE διατίθενται μέσω των προηγμένων συσκευών BlackBerry® Pearl™ 8100, BlackBerry® 8800 και BlackBerry® 8310 , που συνδυάζουν ιδανικά εκλεπτυσμένη αισθητική και υψηλή τεχνολογία.

Η COSMOTE, καθιστώντας το BlackBerry ακόμα πιο προσιτό για κάθε χρήστη, προσφέρει δωρεάν τα δύο πρώτα μηνιαία πάγια της υπηρεσίας σε νέους συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες BlackBerry έως την 31/01/08.

Επίσης, η COSMOTE προσφέρει και 2MB ανά μήνα δωρεάν χρήση περιαγωγής όλων των υπηρεσιών BlackBerry για όλους τους χρήστες έως την 30/04/08.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v