Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: ”Επιχειρούμε αποτελεσματικά χωρίς διαπλοκές”

”Επιχειρούμε αποτελεσματικά χωρίς διαπλοκές, συναλλαγές και ανταλλαγές”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η MIG, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου, ενώ αποσαφηνίζει για ποιους λόγους δεν προχώρησε σε συμφωνία για το Ερρίκος Ντυνάν και τις Μινωικές.

MIG: ”Επιχειρούμε αποτελεσματικά χωρίς διαπλοκές”
Με αφορμή πολλά δημοσιεύματα που αναφέρονται ανακριβώς σε διάφορες δραστηριότητες της MARFIN INVESTMENT GROUP (MIG), διευκρινίζονται τα εξής:

1. Δεν δεχτήκαμε να αναλάβουμε τη διαχείριση του ”ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ” για λόγους ουσίας, νομιμότητας και νομοθεσίας ανταγωνισμού.

2. Δεν ενδιαφερθήκαμε για συμμετοχή στις ΜΙΝΩΙΚΕΣ και στη HELLENIC SEAWAYS για λόγους νομοθεσίας ανταγωνισμού.

3. Δεν προσπαθούμε να αποκτήσουμε τη συμμαχία ξένων θεσμικών μετόχων του ΟΤΕ εν όψει της επικείμενης έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρίας που εμείς ζητήσαμε. Δεν θα αντιπαρατεθούμε στη διοίκηση Βουρλούμη με ψήφους, όπως έχουμε ήδη προαναγγείλει, αλλά με τη δύναμη των επιχειρημάτων μας.

4. Δεν μας απασχολεί αν επιχειρηματίες ”καταφερτζήδες” ξεπερνούν νομικά εμπόδια ή παίρνουν εγκρίσεις από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ούτε αν κάποιοι ισχυρίζονται ότι το πολιτικοεπιχειρηματικό κατεστημένο εμφανίζεται ενωμένο εναντίον μας.

Η στήριξη των μετόχων μας, η συσπείρωση των στελεχών και των εργαζομένων μας και η κεφαλαιακή μας επάρκεια μας επιτρέπουν να επιχειρούμε αποτελεσματικά χωρίς διαπλοκές, συναλλαγές και ανταλλαγές.

Με την ευκαιρία ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v