Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG Real Estate:Ανοίγει ο δρόμος για είσοδο σε ΧΑ

Έγκριση μετατροπής της σε ΑΕΕΑΠ έλαβε χθες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η MIG Real Estate και ανοίγει έτσι ο δρόμος για την εισαγωγή της στο Χ.Α. εντός διαστήματος 6 μηνών από την έναρξη λειτουργίας της ως ΑΕΕΑΠ.

MIG Real Estate:Ανοίγει ο δρόμος για είσοδο σε ΧΑ
Έγκριση μετατροπής της σε Εταιρία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας έλαβε χθες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η MIG Real Estate και ανοίγει έτσι ο δρόμος για την εισαγωγή της στο Χ.Α. εντός διαστήματος 6 μηνών από την έναρξη λειτουργίας της ως ΑΕΑΠ.

Στις 3/9/2007 η MIG απέκτησε συμμετοχή κατά 50% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Αττικά Ακίνητα η οποία και μετονομάστηκε σε MIG Real Estate στις 28/9/2007.

Η απόκτηση της συμμετοχής έγινε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετοχών της Αττικά Ακίνητα και καταβολή 26 εκατ. ευρώ. Η MIG Real Estate έχει στην κυριότητά της ένα χαρτοφυλάκιο επτά επαγγελματικών ακινήτων στην περιοχή της Αττικής και ενός εκτός Αττικής τα οποία είναι μισθωμένα κυρίως από τραπεζικούς ομίλους.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας από την ίδρυσή της μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου του 2007 έχει αναπτυχθεί με ετησιοποιημένη απόδοση (IRR) υπολογιζόμενη περίπου σε 21%. Η MIG Real Estate θα αποτελέσει τον κύριο φορέα υλοποίησης της επενδυτικής στρατηγικής της ΜΙG στον τομέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης ακινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v