Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Δημιουργία διεύθυνσης Κινητής Τηλεφωνίας

Τη δημιουργία Διεύθυνσης Κινητής Τηλεφωνίας, για καθαρά εμπορικούς λόγους, η οποία προήλθε από την συγχώνευση των εταιριών Space Hellas και Space Phone, ανακοίνωσε η πρώτη. Στο 1,899% οι ίδιες μετοχές.

Space: Δημιουργία διεύθυνσης Κινητής Τηλεφωνίας
Την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού της, κατόπιν συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας στις 10 Δεκεμβρίου, γνωστοποίησε η Space Hellas.

Για καθαρά εμπορικούς λόγους, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, δημιουργήθηκε η Διεύθυνση Κινητής Τηλεφωνίας, η οποία προήλθε από τη συγχώνευση των εταιριών Space Hellas και Space Phone.

Η ανωτέρω Διεύθυνση έχει ως αντικείμενο την προώθηση λύσεων κινητής τηλεφωνίας.

Τα στελέχη της συγκεκριμένης Διεύθυνσης, συνεργάζονται με τους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και, μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα προωθούν συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας σε τελικούς χρήστες.

Παράλληλα, η εταιρεία ενημερώνει ότι ενοποιήθηκε η Γενική Εμπορική Διεύθυνση και η Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών και Εφαρμογών σε Γενική Διεύθυνση Εμπορίου και Τεχνολογίας.

Τέλος, τη Διεύθυνση Κινητής Τηλεφωνίας αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Δουλαβέρης και τη Γενική Διεύθυνση Εμπορίου και Τεχνολογίας ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης.

---Ιδιες μετοχές

Εξάλλου, ο συνολικός αριθμός ιδίων μετοχών που κατέχει η εταιρία Space Hellas ανέρχεται στις 500.000 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 1,899% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v