Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέες συμβάσεις από την ΕΡΓΟΣΕ

Δύο συμβάσεις συνολικού ύψους περί το 1,5 εκατ. ευρώ από την ΕΡΓΟΣΕ για την περιβαλλοντική αποκατάσταση τμημάτων της σιδηροδρομικής γραμμής Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Δύο νέες συμβάσεις από την ΕΡΓΟΣΕ

Σε συνέχεα των έργων πράσινου και σταθεροποίησης των πρανών των ορυγμάτων και των επισχέσεων κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής που κατασκευάζεται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, η ΕΡΓΟΣΕ προχώρησε σήμερα στην υπογραφή δυο νέων συμβάσεων κατασκευής με τίτλο «Φυτοτεχνικές εργασίες για την σταθεροποίηση και την περιβαλλοντική αποκατάσταση των πρανών κατά μήκος της Σιδηροδρομικής Γραμμής από την Χ.Θ. 202+466,26 έως τον Σ.Σ. Λιανοκλαδίου Χ.Θ 218+090» με συμβατικό οικονομικό αντικείμενο, το οποίο ανέρχεται στο ποσόν των 792.340,25 ευρώ και «Φυτοτεχνικές εργασίες για την σταθεροποίηση και την περιβαλλοντική αποκατάσταση των πρανών κατά μήκος της Σιδηροδρομικής Γραμμής από την έξοδο του Σ.Σ. Λιανοκλαδίου Χ.Θ. 219+400 έως την είσοδο Σήραγγας Όθρυος Χ.Θ. 235+650» με συμβατικό οικονομικό αντικείμενο, το οποίο ανέρχεται στο ποσόν των 711.060,69 ευρώ.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το χρηματοδοτικό μηχανισμό "Συνδέοντας την Ευρώπη" (Connecting Europe Facility – CEF) 2014 – 2020 και από Εθνικούς Πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Ανάδοχος είναι η κοινοπραξία ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ – ΒΙΟΛΙΑΠ ΑΤΕΒΕ και η ολοκλήρωση των εργασιών προβλέπεται να γίνει σε 36 μήνες για την καθεμιά εργολαβία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v