Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της Space Hellas στο συνέδριο του ΣΕΤΕ

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της Space Hellas και της Cisco για τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις που διευκολύνουν σημαντικά το έργο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Συμμετοχή της Space Hellas στο συνέδριο του ΣΕΤΕ

Η Space Hellas και η Cisco συμμετείχαν ως χορηγοί του 15ου συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη», με θέμα «Νέα δεδομένα & μελλοντικές προκλήσεις» που πραγματοποιήθηκε στις 17 & 18 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα.

Στο συνέδριο-ορόσημο για τον τουρισμό όπου παρευρέθηκαν σημαντικοί παράγοντες της ελληνικής οικονομίας, οι δύο εταιρίες παρουσίασαν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ΙCT για τουριστικές επιχειρήσεις, με έμφαση στον ξενοδοχειακό τομέα.

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα εξειδικευμένα στελέχη των δύο εταιριών και να ενημερωθούν για τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις που διευκολύνουν σημαντικά το έργο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Δημήτρης Μπακάκος, διευθυντής πωλήσεων της Space Hellas, στην ομιλία του με θέμα "Intelligent Hospitality Solutions", παρουσίασε στο κοινό έξυπνες και ευέλικτες τεχνολογικές λύσεις στον τομέα της συνδεσιμότητας, των τεχνολογικών εφαρμογών και των πληροφοριακών συστημάτων, προκειμένου οι επαγγελματίες του χώρου να παρέχουν στους πελάτες τους αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής διαθεσιμότητας.

Όπως σημείωσε, τα οφέλη που προκύπτουν από μία άρτια τεχνολογικά, αξιόπιστη και ασφαλή ξενοδοχειακή ΙΤ υποδομή είναι πολλαπλά, τόσο για τον πελάτη όσο και για την επιχείρηση. Ο κ. Μπακάκος τόνισε τη σημαντικότητα του εκσυγχρονισμού των υποδομών των τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς οι δικτυακές υποδομές και οι ψηφιακές υπηρεσίες αποτελούν πλέον ανάγκη για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v