Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αίτηση για πτυχίο 7ης τάξης υποβάλλει η Μοχλός

Φάκελο για την απόκτηση πτυχίου έβδομης (7ης) τάξης προτίθεται να καταθέσει στο ΥΠΕΧΩΔΕ η εταιρία Μοχλός. Εξάλλου, το ΥΠΑΝ ενέκρινε την απορρόφηση, μεταξύ άλλων, των εταιριών Άλφα τεχνική και Ελληνικές κατασκευές από τη Μοχλός, καθώς και την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 51,37 εκατ. ευρώ.

Αίτηση για πτυχίο 7ης τάξης υποβάλλει η Μοχλός
Την πρόθεση της εταιρίας Μοχλός να καταθέσει, εντός των προσεχών ημερών, πλήρη φάκελο στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την απόκτηση εργοληπτικού πτυχίου της νέας, ανώτατης, έβδομης (7ης) τάξης περιέχει δελτίο τύπου των εταιριών Μοχλός και Τεχνική Ολυμπιακή, με ημερομηνία 13/9.



Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης, η έγκριση του υπουργείου Ανάπτυξης, τόσο για τη συγχώνευση με απορρόφηση από τη Μοχλός των εταιριών ”ΑΛΦΑ Τεχνική ”, ΣΚΟΡΔΑΛΟΣ και Ελληνικές Κατασκευές, των κλάδων τεχνικών έργων των εταιριών Τεχνική Ολυμπιακή και ΔΙΕΚΑΤ, όσο και για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της πρώτης κατά 51.371.332 ευρώ, ως αποτέλεσμα της παραπάνω συγχώνευσης.

Η πραγματοποίηση της συγχώνευσης, αναφέρει το δελτίο τύπου, κατατάσσει την Μοχλός και γενικότερα τον όμιλο των εταιριών της Τεχνικής Ολυμπιακής, στον οποίο ανήκει, μεταξύ των ισχυρότερων και μεγαλυτέρων του κατασκευαστικού χώρου, ”ενώ παράλληλα θα συντελέσει στην προώθηση, ενίσχυση και διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου στις κατασκευές μεγάλων έργων υποδομής και ανάπτυξης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v