Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξυλεμπορία: Επέκταση σκοπού στα logistics

Τη αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και την επέκταση σκοπού της εταιρίας ώστε να παρέχει υπηρεσίες Logistics, ενέκρινε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση της Ξυλεμπορίας με απαρτία 67,78%.

Ξυλεμπορία: Επέκταση σκοπού στα logistics
Τη αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά και την επέκταση σκοπού της εταιρίας ώστε να παρέχει υπηρεσίες Logistics, ενέκρινε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των κατόχων κοινών μετοχών, της Ξυλεμπορίας με απαρτία 67,78%.



Ειδικότερα, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό 326.040 ευρώ που θα καλυφθεί αποκλειστικά με εισφορά σε είδος των 49.400 κοινών ονομαστικών μετοχών εκδόσεως της ”ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.” χωρίς, ή άλλως με κατάργηση, του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων με την έκδοση 741.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας 0,44 ευρώ εκάστης.

Επίσης, την επέκταση του σκοπού της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου περί σκοπού του καταστατικού (άρθρο 2) προκειμένου να μπορεί η εταιρία να παρέχει υπηρεσίες, διανομής, μεταφοράς, αποθήκευσης και εν γένει υπηρεσίες διαχείρισης αποθήκης (logistics).

Ακόμα, τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά ποσό 22.572 ευρώ με την ακύρωση 35.640 κοινών ονομαστικών και 15.660 προνομιούχων ονομαστικών μετοχών που είχαν αποκτηθεί από την εταιρία με σκοπό την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής λόγω παρέλευσης της προβλεπόμενης από το νόμο τριετίας.

Τέλος, αποφασίστηκε η εκποίηση συνολικά 594 κοινών ονομαστικών μετοχών και 282 προνομιούχων ονομαστικών μετοχών, οι οποίες βρίσκονται στον μεταβατικό λογαριασμό της εταιρίας και έχουν προκύψει από κλασματικά υπόλοιπα εταιρικών πράξεων.

Οσον αφορά τη γ.σ. των κατόχων προνομιούχων μετοχών λόγω έλλειψης απαρτίας θα επαναληφθεί στις 17η Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v