Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Νέο έργο στην Ουκρανία

H Intracom Telecom, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή συμβολαίου αξίας 27 εκατ. δολαρίων, μεταξύ της Sitronics Telecom Solutions Ουκρανίας και της MTS Ουκρανίας, του μεγαλύτερου πάροχου κινητής τηλεφωνίας στην Ουκρανία, για την προμήθεια ραδιοζεύξεων της Intracom Telecom.

Intracom Telecom:  Νέο έργο στην Ουκρανία
H Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της Sitronics, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή συμβολαίου αξίας 27 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ της Sitronics Telecom Solutions Ουκρανίας και της MTS Ουκρανίας, του μεγαλύτερου πάροχου κινητής τηλεφωνίας στην Ουκρανία, για την προμήθεια ραδιοζεύξεων της Intracom Telecom.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, η Intracom Telecom έχει αναλάβει να προμηθεύσει τον εξοπλισμό ραδιοζεύξεων (radio-relay links), που έχει η ίδια έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει, στην MTS Ουκρανίας. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Ο κ. Α. Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom δήλωσε: ”Πρόκειται για ένα νέο έργο στρατηγικής σημασίας το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να εισέλθουμε σε μια από τις σημαντικότερες αγορές της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών με μια από τις πλέον αναγνωρισμένες και ευρέως εφαρμοσμένες σειρές προϊόντων μας, τα συστήματα ραδιοζεύξεων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου πάροχου κινητής τηλεφωνίας στην Ουκρανία που εξυπηρετεί σήμερα περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές”.

Το δίκτυο ”Ουκρανικές Συνδέσεις Κινητής Τηλεφωνίας” (MTS Ουκρανίας) καλύπτει πάνω από το 95% της γεωγραφικής περιοχής της Ουκρανίας, στην οποία συγκεντρώνεται το 99% του πληθυσμού. Η εταιρία εξυπηρετεί περισσότερους από 19,81 εκατομμύρια συνδρομητές. Η εταιρία κατέχει την άδεια να παρέχει κινητή (standard of GSM-900/1800, CDMA-450), σταθερή, διεθνή και εγχώρια σύνδεση. Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες περιαγωγής σε πέντε ηπείρους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v