Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μείωση τιμών στα SMS από την Q-Telecom

Τη μείωση τιμών κατά 4% για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS τόσο στα καρτοκινητά όσο και στις συνδέσεις με συμβόλαια, ανακοίνωσε η Q-Telecom. Η νέα τιμή θα ισχύσει από 21/9/2002 χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Μείωση τιμών στα  SMS από την Q-Telecom
Η Q-Telecom, ο τηλεπικοινωνιακός φορέας κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Info-Quest, ανακοινώνει τη μείωση τιμών για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων τόσο στα καρτοκινητά όσο και στις συνδέσεις με συμβόλαια.

Oπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Q-Telecom προχώρησε στη μείωση κατά 4% των τιμών για την αποστολή SMS από 0,075 ευρώ σε 0,072 ευρώ προσφέροντας έτσι τα φθηνότερα γραπτά μηνύματα στην αγορά από το πρώτο γραπτό μήνυμα. Η νέα τιμή θα ισχύσει από 21/9/2002 χωρίς χρονικούς περιορισμούς τόσο για τους υφιστάμενους πελάτες όσο και για τους νέους συνδρομητές, και θα είναι η ίδια και για τα δύο πρόγραμμα Q-Card1 και Q1. Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ.

Τέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι η Q-Telecom, η οποία ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία τον περασμένο Ιούνιο, είναι ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός φορέας που προσφέρει στην ελληνική αγορά συνδυασμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας καθώς και Internet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v