Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Under Armour φέρνει ο Σάμι Φάις στην Ελλάδα

Ο γνωστός επιχειρηματίας εξασφάλισε την αντιπροσωπεία της αμερικανικής φίρμας-φαινόμενο Under Armour, η οποία έχει ξεπεράσει σε μέγεθος τη Nike στις ΗΠΑ, αλλά ακόμη έχει μικρή παρουσία στην Ευρώπη.

Την Under Armour φέρνει ο Σάμι Φάις στην Ελλάδα

Μία μίνι Elmec Sport ξαναστήνει ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις, ο οποίος μια τριετία περίπου μετά τη διπλή επαναδραστηριοποίηση στην αγορά αθλητικής ένδυσης και υπόδησης με τα σήματα Puma και Adidas, επεκτείνεται προσθέτοντας νέα σήματα στο χαρτοφυλάκιο της Faisgroup.

Μετά το master franchise για την ισπανική φίρμα ένδυσης Mango, την αντιπροσωπεία των μοτοσικλετών Indian αλλά και την προσθήκη της εξειδικευμένης αθλητικής φίρμας Prince (είδη τένις), ο γνωστός επιχειρηματίας εξασφάλισε την αντιπροσωπεία της αμερικανικής φίρμας-φαινόμενο Under Armour. Πρόκειται για εταιρία που έχει ξεπεράσει σε μέγεθος τη Nike (η αντιπροσωπεία της οποίας εκτόξευσε την πρότερη επιχειρηματική δραστηριότητά του στις δεκαετίες του '80 και του '90) στις ΗΠΑ, αλλά ακόμη έχει μικρή παρουσία στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για την ανάπτυξη της φίρμας στην Ελλάδα, ο όμιλος Φάις προχώρησε στο άνοιγμα του πρώτου αποκλειστικού καταστήματος της φίρμας τον Σεπτέμβριο στη Νέα Ερυθραία, ενώ από το 2017 σκοπεύει να δημιουργήσει νέα αποκλειστικά καταστήματα σε αγορές υψηλής προβολής και σε εμπορικά κέντρα.

Προ ημερών ο όμιλος άνοιξε στην ίδια περιοχή το νέο κατάστημα της Adidas ενώ όσον αφορά την Puma τηρείται στάση αναμονής, δεδομένου ότι βρίσκεται σε εξέλιξη -σε κεντρικό επίπεδο από τον μητρικό όμιλο- ο ανασχεδιασμός της στρατηγικής του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v