Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Εκτιμήσεις για τζίρο στα 42,2 εκ. το 2007

Τις εκτιμήσεις της, ότι ο τζίρος της εταιρίας για το 2007 αναμένεται να ανέλθει στα 42,2 εκ. ευρώ σε σύγκριση με τα 24,8 εκ. ευρώ του 2006, ανακοίνωσε η διοίκηση της Space Hellas σε παρουσίαση στην ΕΘΕ.

Space: Εκτιμήσεις για τζίρο στα 42,2 εκ. το 2007
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, η παρουσίαση της εταιρίας Space Hellas.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μανωλόπουλος, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο υψηλό λειτουργικό επίπεδο στο οποίο έχει φθάσει η εταιρία, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς 22 ετών, που της δίνει τη δυνατότητα διείσδυσής της στη Διεθνή αγορά.

Στη συνέχεια, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πάρις Δροσινός, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό της εταιρίας, περιέγραψε τη στρατηγική της και ανέλυσε με σαφήνεια τον τρόπο λειτουργίας της. Τέλος, ο Οικονομικός Διευθυντής, κ. Γιάννης Δουλαβέρης, παρουσίασε τα οικονομικά μεγέθη, καθώς και τους οικονομικούς στόχους της εταιρίας μέχρι το 2010.

Μέσα από την παρουσίαση αυτή αποτυπώθηκε ξεκάθαρα η στρατηγική επιλογή της εταιρίας για μεγαλύτερη ενεργοποίηση στην αγορά των σύνθετων έργων - System Integration με ταυτόχρονη αύξηση του μεριδίου αγοράς στο χώρο των Value Added Solutions.

Παράλληλα, διευρύνονται οι επιχειρηματικές μονάδες (SBUs) της εταιρίας και εμπλουτίζονται με νέα προϊόντα.

Σήμερα, η Space Hellas υλοποιεί σημαντικά σύνθετα έργα πελατών στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και εξακολουθεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, μεταφοράς τεχνογνωσίας, καθώς και υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας, ο τζίρος της για το 2007 θα ανέλθει σε 42,2 εκ. ευρώ σε σύγκριση με 24,8 εκ. ευρώ του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v