Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibrain: Τροποποίηση προγράμματος stock options

Την τροποποίηση της απόφασης της από 07.08.2006, Β’ Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας Unibrain για το Πρόγραμμα παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών εκδόσεώς της, στα Μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό αυτής καθώς και των συνδεδεμένων με αυτή επιχειρήσεων, αποφάσισε η Γ.Σ. της εταιρίας στις 28/11/2007.

Unibrain: Τροποποίηση προγράμματος stock options
Την τροποποίηση της απόφασης της από 07.08.2006, Β’ Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας Unibrain για το Πρόγραμμα παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών εκδόσεώς της, στα Μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό αυτής καθώς και των συνδεδεμένων με αυτή επιχειρήσεων, αποφάσισε η Γ.Σ. της εταιρίας στις 28/11/2007, με ποσοστό απαρτίας 54,77%.



Ειδικότερα, η ως άνω Γενική Συνέλευση, ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετόχων και ψήφων, αποφάσισε την εν μέρει τροποποίηση των όρων του Προγράμματος Stock Option που ενέκρινε η από 07.08.2006, Β’ Επαναληπτική συνεδρίαση της από 30.06.2006 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Ειδικότερα δε:

(i)Την, κατ’ αναλογία, αριθμητική αναπροσαρμογή, των υπολειπομένων προς άσκηση 100.000 δικαιωμάτων προαίρεσης, με τη χορήγηση στους δικαιούχους επιπλέον δικαιωμάτων, σύμφωνα με την απόφαση της από 19.06.2007 Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης (2 νέες μετοχές σε κάθε 1 παλαιά) ως και με κάθε άλλη απόφαση αρμοδίου οργάνου που τυχόν προκύψει από τούδε και στο εξής και μέχρι το χρόνο άσκησης των εν λόγω δικαιωμάτων, σχετικά με τη μεταβολή της ονομαστικής αξίας ή του αριθμού των μετοχών της Εταιρίας, λόγω αύξησης ή μείωσης του μετοχικού της κεφαλαίου ή άλλως πως, έτσι ώστε οι δικαιούχοι να διατηρήσουν την αναλογία συμμετοχής τους στο Μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας.



Σε κάθε δε περίπτωση ο ανώτατος συνολικός αριθμός των μετοχών που η Εταιρία θα εκδώσει, στο πλαίσιο υλοποίησης του εν λόγω Προγράμματος Stock Option, δε θα ξεπεράσει τις 450.000 μετοχές, συμπεριλαμβανομένων των 100.000 μετοχών, οι οποίες έχουν ήδη εκδοθεί λόγω της άσκησης το Δεκέμβριο του 2006, ισάριθμων δικαιωμάτων.

Για την ικανοποίηση των υπολειπομένων προς άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης, η Εταιρία θα προβεί, όπως και στο παρελθόν, σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

(ii)Την τροποποίηση της κατώτατης τιμής άσκησης των δικαιωμάτων προαίρεσης στην εκάστοτε, κατά το χρόνο άσκησης αυτών, ονομαστική αξία της μετοχής.

(iii)Την τροποποίηση του χρόνου άσκησης των δικαιωμάτων προαίρεσης με δυνατότητα άσκησης αυτών από τους δικαιούχους τους μέχρι 31.12.2008.

Οι λοιποί όροι του Προγράμματος Stock Option που αποφάσισε η από 07.08.2006, Β’ Επαναληπτική συνεδρίαση της από 30.06.2006 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, παραμένουν ως έχουν.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, ομόφωνα και παμψηφεί, εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, όπως ορίσει, σύμφωνα με τα ανωτέρω, την αναπροσαρμοσμένη ποσότητα δικαιωμάτων προαίρεσης κάθε δικαιούχου καθώς και την ακριβή περίοδο άσκησής τους και γενικότερα όπως προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v