Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: Συνάντηση την Τρίτη με 2 υπουργούς

Συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομίας και μεταφορών κ.κ. Αλογοσκούφη και Χατζηδάκη θα έχει αύριο, Τρίτη, ο Α. Βγενόπουλος. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι οι τελευταίες εξελίξεις στον ΟΤΕ.

Βγενόπουλος: Συνάντηση την Τρίτη με 2 υπουργούς
Συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομίας και μεταφορών κ.κ. Αλογοσκούφη και Χατζηδάκη θα έχει αύριο, Τρίτη, ο Α. Βγενόπουλος, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Βγενόπουλος εκλήθη στη συνάντηση αυτή προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι η Marfin Financial Group διαθέτει ήδη ποσοστό άνω του 17% του ΟΤΕ και είναι μακράν ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος μετά το Δημόσιο, ενώ από καιρό έχει ζητήσει την εκπροσώπηση της στο ΔΣ του Οργανισμού.

Μόλις την Παρασκευή, η MIG εξέδωσε ανακοίνωση σε απάντηση δημοσιεύματος, μέσω του οποίου αποδίδονταν στον κ. Βουρλούμη δηλώσεις περι ”πολιορκίας του Οργανισμού, αλλά και η ”ανησυχία” ανωνύμων πηγών, για την ενίσχυση του ποσοστού της.

Στην ανακοίνωση αυτή η MIG mεταξύ άλλων, σημείωνε ότι η επιχειρηματική της επένδυση στον ΟΤΕ και η στήριξη που προσφέρει με τις αγορές της, στη μετοχή του Οργανισμού, μετατρέπεται ατυχώς μέσω ”ανωνύμων παραγόντων” σε ”επιθετική εξαγορά”, ενώ υπογράμμιζε ότι αν η εταιρία είναι ξένη κι όχι ελληνική, τότε ούτε η Citi είναι αμερικανική, ούτε η Deutsche Bank γερμανική, ούτε η Εθνική ελληνική.

Αποσαφήνιζε τέλος, ότι δεν έχει καμία πρόθεση πώλησης των μετοχών ΟΤΕ που διαθέτει, χαρακτηρίζοντας τη σχετική αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ”τουλάχιστον περίεργη” με βάση τις δηλώσεις που έχουν γίνει απο την πλευρά της αλλά και την κοινή λογική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v