Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζει τις υποτροφίες το πρόγραμμα Κόκκαλη

Για έκτο συνεχές ακαδημαϊκό έτος παρέχει υποτροφίες το πρόγραμμα Κόκκαλη, στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, σε επίπεδο master’s για νέους απο χώρες της Νοτιοανατολικής και Κεντρο-ανατολικής Ευρώπης.

Συνεχίζει τις υποτροφίες το πρόγραμμα Κόκκαλη
Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο επίπεδο master’s σε νέους επιστήμονες από χώρες της Νοτιοανατολικής και Κεντρο-ανατολικής Ευρώπης στη σχολή δημόσιας διοίκησης και πολιτικής John F. Kennedy του Harvard παρέχει για 6ο συνεχές ακαδημαϊκό έτος (2003-2004 το πρόγραμμα Κόκκαλη,στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση δικαίωμα για την υποτροφία έχουν υπήκοοι από τις εξής χώρες: Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Μολδαβία, Ρουμανία, Τουρκία και Σερβία – Μαυροβούνιο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό τίτλο από τη χώρα καταγωγής τους και να έχουν ακαδημαϊκή ή/και επαγγελματική εμπειρία σε κάποιο από τους χώρους των κοινωνικών επιστημών, της πολιτικής, της δημόσιας διοίκησης, των μη κυβερνητικών οργανώσεων, της νομικής, των οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Επιπρσθέτως, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενδιαφέρονται να εργαστούν μελλοντικά στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 15 Δεκεμβρίου 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v