Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Χίος από την Sky Express

Το δρομολόγιο Αθήνα - Χίος - Αθήνα ξεκινά από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελείται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους σε εβδομαδιαία βάση.

Νέο δρομολόγιο Αθήνα-Χίος από την Sky Express

Η Sky Express σε συνέχεια της στρατηγικής της για τη δημιουργία νέων προορισμών, ανακοινώνει την ένταξη του δρομολογίου Αθήνα - Χίος - Αθήνα στο πρόγραμμά της.

Τα δρομολόγια αυτά ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους σε εβδομαδιαία βάση.

Για το προορισμό της Χίου, η Sky Express έχει ήδη ανακοινώσει και θα επιχειρεί και από τη Θεσσαλονίκη με εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις.

Οι ναύλοι ξεκινούν από 37 ευρώ, συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή, ενώ όλοι οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα έχουν πρόσβαση στο Business Lounge «Μελίνα Μερκούρη».

Η Χίος είναι ένας από τους επτά νέους προορισμούς που θα εξυπηρετεί η Sky Express από τη 1η Οκτωβρίου από την Αθήνα (Κάρπαθος, Σκιάθος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθος).

Σημειώνεται ότι η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων. H Sky Express είναι βραβευμένη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία για το 2015» και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιριών ως «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρία για το 2014-2015».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v