Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευκρινίσεις από ΔΕΗ για διακοπή ρεύματος σε ηλικιωμένη στην Πάτρα

Απαντώντας σε δημοσιεύματα ότι έκοψε το ρεύμα σε ηλικιωμένη που ζει με μηχανική υποστήριξη, η ΔΕΗ επισημαίνει ότι από αμέλεια του πελάτη δεν είχε ενημερωθεί σχετικά, ενώ και η παροχή δεν ήταν στο όνομά της. Ωστόσο, σημειώνει ότι προχώρησε σήμερα σε επανασύνδεση.

Διευκρινίσεις από ΔΕΗ για διακοπή ρεύματος σε ηλικιωμένη στην Πάτρα
Αναφορικά με δημοσιεύματα ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ηλικιωμένη, κάτοικο Πάτρας που ζει με υποστήριξη μηχανήματος οξυγόνου, η Επιχείρηση επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Η παροχή δεν ήταν στο όνομα του συγκεκριμένου πελάτη. Επίσης τόσο η ίδια όσο και οι στενοί συγγενείς της είχαν αδιαφορήσει να γνωστοποιήσουν στη ΔΕH ότι χρήζει μηχανικής υποστήριξης και δεν είχαν προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για να ενταχθεί στις ειδικές ρυθμίσεις για τους Ευάλωτους Πελάτες.

Καθώς οι ληξιπρόθεσμες οφειλές είχαν ξεπεράσει το ποσό των 16.000 ευρώ, η ΔΕH έδωσε εντολή αποκοπής της παροχής.

Δυστυχώς, παρά την αμέλεια του συγκεκριμένου πελάτη, στενό συγγενικό της πρόσωπο προσήλθε στα γραφεία της ΔΕH, επιδεικνύοντας ανάρμοστη και βίαιη συμπεριφορά κατά των υπαλλήλων της Επιχείρησης, με αποτέλεσμα την προσαγωγή του στην Αστυνομία.

Παρ' όλα αυτά, η ΔΕH, εξαντλώντας κάθε περιθώριο κοινωνικής ευαισθησίας, προχώρησε σήμερα σε επανασύνδεση της παροχής», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v