Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαβουλεύσεις για τo ποσοστό δημοσίου σε Εθνική

Το θέμα της διασποράς των μετοχών της Εθνικής σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επενδυτών συζήτησαν ο Ν. Χριστοδουλάκης με τον υποδιοικητή της Εθνικής Τράπεζας Απ. Ταμβακάκη, στο πλαίσιο της αποχώρησης του δημοσίου από την τράπεζα και της διάθεσης πακέτου μετοχών.

Διαβουλεύσεις για τo ποσοστό δημοσίου σε Εθνική
Η διοχέτευση, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επενδυτών, του ”πακέτου” των μετοχών της Εθνικής που θα διαθέσει το δημόσιο, στο πλαίσιο της αποχώρησης του από συμμετοχές στον τραπεζικό κλάδο, είναι το θέμα που απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τη διοίκηση της τράπεζας.

Οι πληροφορίες του Euro2day αναφέρουν ότι αυτό ήταν και το κύριο ζήτημα που απασχόλησε σήμερα το μεσημέρι τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ν. Χριστοδουλάκη και τον υποδιοικητή της Εθνικής κ. Απ. Ταμβακάκη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν. Προς το παρόν είναι ακόμα άγνωστη η πρακτική που θα ακολουθηθεί για την υλοποίηση του project.

Πάντως, η Εθνική, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να ”δει” το ποσοστό αυτό να καταλήγει σε έναν και μόνο επενδυτικό πόλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v