Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η κα Αιμιλία Μιλάνοβα νέα Πρόεδρος της Pοstbank

Η Τράπεζα Postbank ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση της κας Αιμιλίας Μιλάνοβα στη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Η κα Αιμιλία Μιλάνοβα νέα Πρόεδρος της Pοstbank
Η Τράπεζα Postbank ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση της κας Αιμιλίας Μιλάνοβα στη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Η κα Μιλάνοβα, η οποία αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2008, είναι καθηγήτρια στο University of National and World Economy και διετέλεσε Αναπληρώτρια Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας ως τα μέσα του 2007, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bank Consolidation Company και Λέκτορας του USAID.

Επίσης συμμετείχε σε διάφορα προγράμματα της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ως μέλος του Governing Council και Αναπληρώτρια Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας, ήταν υπεύθυνη του Banking Supervision Dept της Κεντρικής Τράπεζας.

Παράλληλα είχε υπό την ευθύνη της την οργάνωση και διοίκηση των λειτουργιών της Κεντρικής Τράπεζας που αφορούν στη θωράκιση του Τραπεζικού συστήματος και την προστασία των καταθετών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Postbank κ. Αντώνης Χασιώτης, δήλωσε: ”Η κα Μιλάνοβα, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία είναι γνωστό και καταξιωμένο στέλεχος στην τραπεζική αγορά της Βουλγαρίας. Συνδυάζει την επάρκεια με την ακεραιότητα και υψηλό κύρος, τόσο στον τραπεζικό χώρο, όσο και στην τοπική κοινωνία. Η κα Μιλάνοβα θα αποτελέσει κεφάλαιο για τον οργανισμό της Τράπεζας μας”.

Ο κ. Θεόδωρος Καρακάσης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Postbank και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Eurobank EFG δήλωσε: ”Είναι μεγάλη τιμή και νιώθουμε υπερήφανοι που έχουμε την κα Μιλάνοβα, ως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου. Η κα Μιλάνοβα είναι μια εξαίρετη επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία και κύρος στον τραπεζικό χώρο. Στον καινούργιο της ρόλο ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου θα μας βοηθήσει και θα μας συμβουλεύσει σε μια σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν στη στρατηγική και τη θέση της Postbank στην αγορά της Βουλγαρίας”.

Με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων η κα Μιλάνοβα δήλωσε πως ”η πρόσκληση να γίνω Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Postbank αποτελεί μεγάλη τιμή. Ταυτόχρονα αυτή η πρόσκληση σημαίνει και ανάληψη μεγάλης ευθύνης για την προστασία των συμφερόντων των μετόχων, των εκατομμυρίων πελατών, των εργαζόμενων, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας. Είμαι ομαδικός παίκτης και είμαι πεπεισμένη ότι η ομαδική δουλειά είναι ο μοναδικός τρόπος επίτευξης υψηλών στόχων. Θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά τυχερό, διότι θα προεδρεύω σε μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών, μαζί με τους οποίους θα πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους της Postbank.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v