Intersys: Ανανέωσε τη συνεργασία της με την Παπαστράτος

Η ανανέωση της σύμβασης περιλαμβάνει την επέκταση των Managed Print Services της Canon και του λογισμικού UniFLOW, τόσο στις κεντρικές υπηρεσίες όσο και στα γραφεία-αποθήκες της Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ.

Intersys: Ανανέωσε τη συνεργασία της με την Παπαστράτος
Για τα επόμενα τέσσερα έτη, ανανέωσε τη συνεργασία της η Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ. με την Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπο των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon, η οποία ξεκίνησε το 2011.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην ανανέωση της σύμβασης συνέβαλαν, κατά κύριο λόγο, η μακρόχρονη και αποδεδειγμένα υψηλού επιπέδου υποστήριξη της Intersys στη διαχείριση των εκτυπωτικών αναγκών της Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ., και η αποδεδειγμένη εξοικονόμηση κόστους που υπερτερούσε των αρχικών εκτιμήσεων.

Τo έργο περιλαμβάνει την επέκταση των Managed Print Services της Canon και του λογισμικού UniFLOW, τόσο στις κεντρικές υπηρεσίες όσο και στα γραφεία-αποθήκες της Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ.

Οι υπηρεσίες MPS της Intersys με εξοπλισμό της Canon δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να θέσουν τις εκτυπώσεις υπό τον έλεγχό τους και να σταματήσουν την κλιμάκωση του κόστους που σχετίζεται με αυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v