Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Νέες συνεργασίες με Estee Lauder

Την ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης με τον όμιλο Estee Lauder επιβεβαίωσε ο όμιλος Σαράντη στο χθεσινό conference call, καθώς μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του αρώματος Mustang σε επιλεγμένα δίκτυα στις ΗΠΑ, η Estee Lauder αναλαμβάνει τη διανομή του και στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας.

Σαράντης: Νέες συνεργασίες με Estee Lauder
Την ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης με τον όμιλο Estee Lauder επιβεβαίωσε ο όμιλος Σαράντη στο χθεσινό conference call ανάλυσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου, καθώς μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του αρώματος ίδιας ανάπτυξης και παραγωγής Mustang σε επιλεγμένα δίκτυα στις ΗΠΑ, η Estee Lauder αναλαμβάνει τη διανομή του και στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας ενεργοποιώντας σχετικό option μεταξύ των δύο εταίρων, όπως είχε ήδη αναφέρει το Euro2day.gr από τον Απρίλιο του 2007.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου Σαράντη, μετά την αρχική τιμολόγηση του 1 εκατ. τεμαχίων τον περασμένο Ιούλιο (αντιστοιχεί σε 3 εκατ. δολάρια) έχουν ήδη τεθεί νέες παραγγελίες, ενώ η Estee Lauder αποφάσισε να προωθήσει το άρωμα με πιλοτικό λανσάρισμα τον Ιανουάριο του 2008 σε Βραζιλία, Χιλή και Καραϊβική, την άνοιξη του 2008 στο Μεξικό, τον Μάιο στην Αυστραλία, τον Ιούλιο στον Καναδά και τον Αύγουστο στο Πουέρτο Ρίκο.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες, η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το πρώτο στάδιο ευρύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών, στην οποία προβλέπεται ότι η Σαράντης ως παραγωγός χαμηλού κόστους (low cost producer) θα αναπτύξει και θα προωθήσει με την Estee Lauder και άλλα αρωματικά προϊόντα, πέραν του Mustang.

Π. Κούτρα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v