Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Βγενόπουλου με ΟΜΕ-ΟΤΕ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αντιπροέδρου της MIG, Α. Βγενόπουλου με το προεδρείο της ΟΜΕ - ΟΤΕ, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα μ σχετική ανακοίνωση η ”ηγεσία της Ομοσπονδίας επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο την αδιαπραγμάτευτη θέση της για Δημόσιο έλεγχο με κοινωνικό χαρακτήρα του ομίλου ΟΤΕ”.

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Βγενόπουλου με ΟΜΕ-ΟΤΕ
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αντιπροέδρου της MIG, Α. Βγενόπουλου με το προεδρείο της ΟΜΕ - ΟΤΕ, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ”ηγεσία της Ομοσπονδίας επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο την αδιαπραγμάτευτη θέση της για Δημόσιο έλεγχο με κοινωνικό χαρακτήρα του ομίλου ΟΤΕ”.

Παράλληλα, και σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΟΜΕ - ΟΤΕ, ”τόνισε την στρατηγική σημασία που έχει η επιχείρηση στην ανάπτυξη και την καθολικότητα των υπηρεσιών επικοινωνίας” και ”επεσήμανε επίσης την οικονομική και αναπτυξιακή συμβολή και τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο της στην άμυνα και την ασφάλεια της χώρας”.

Από την πλευρά του ο κ. Βγενόπουλος - σύμφωνα με την ΟΜΕ - ΟΤΕ, επανέλαβε την θέση, που και δημόσια έχει εκφραστεί, για συνδιοίκηση στον όμιλο ΟΤΕ στα πλαίσια της εταιρικής διακυβέρνησης τονίζοντας ότι η επένδυση της MIG στον ΟΤΕ είναι μακροπρόθεσμη.

Τόνισε το ενδιαφέρον του για την πορεία της επιχείρησης και έκανε αναφορές για τα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι υποχρεωμένη εκ του ρόλου της να συζητά με ΟΛΟΥΣ όσους έχουν σχέση με την επιχείρηση και έχει ζητήσει συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς και τα κόμματα.

”Τονίζουμε ότι η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του βασικού μετόχου εκκρεμεί μήνες τώρα και αυτό αποτελεί μείζον θέμα”, καταλήγει η ΟΜΕ - ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v