Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγή έδρας για την ABC (Τρ. Πειραιώς)

Σε νέες κτιριακές εγαταστάσεις στη Καλλιθέα, μεταφέρθηκε η διοίκηση, οι οικονομικές υπηρεσίες, η διεύθυνση προϊόντων & έργων, πωλήσεων καθώς και το Κέντρο Επεξεργασίας Καρτών της ABC Professional Services, μέλος του ομίλου Πειραιώς.

Αλλαγή έδρας για την ABC  (Τρ. Πειραιώς)
Σε νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, μεταφέρθηκε, η ABC Professional Services, η οποία ανήκει στον όμιλο Πειραιώς. Συγκεκριμένα, στο νέο κτήριο το οποίο βρίσκεται στη Καλλιθέα, στεγάζονται η διοίκηση της εταιρίας, η διεύθυνση πωλήσεων, οι οικονομικές υπηρεσίες, η διεύθυνση προϊόντων & έργων καθώς και το Κέντρο Επεξεργασίας Καρτών.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, η ABC Professional Services, έρχεται να καλύψει την ανάγκη της εταιρίας για βελτίωση της λειτουργικότητας των χώρων εργασίας και της εξυπηρέτησης των πελατών της που θα αποφέρουν επέκταση και αναβάθμιση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προτεραιότητα της εταιρίας, αποτελεί η εξασφάλιση μιας σημαντικής θέσης τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά πληροφορικής. Για το σκοπό αυτό, παρέχει στους πελάτές της υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στον τομέα του λογισμικού και της πληροφορικής, ενώ παράλληλα δημιουργεί για αυτούς ευκαιρίες διαφοροποίησής από τον ανταγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v