Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETE - Alpha Bank: ”Δεν συζητάμε συγχώνευση”

Δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Alpha Bank, με σκοπό τη συγχώνευση των δύο τραπεζών, επισημαίνει η Εθνική Τράπεζα, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του Τύπου με τίτλο ”Επίμονα σενάρια για Εθνική - Alpha”.

ETE - Alpha Bank: ”Δεν συζητάμε συγχώνευση”
Με δύο ταυτόσημες ανακοινώσεις η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank διαψεύδουν τα σενάρια που τις φέρουν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με σκοπό τη συγχώνευση.

Αφορμή για τη διάψευση αποτελεί σημερινό δημοσίευμα της ”Καθημερινής” με τίτλο ”Επίμονα σενάρια για Εθνική - Alpha”, στο οποίο γίνεται λόγος για επικείμενη οριστικοποίηση συμφωνίας συνένωσης των δυνάμεων Εθνικής Τράπεζας και Alpha Bank.

Σημειώνεται πως το ίδιο σενάριο κυκλοφορεί εντόνως στους κύκλους της αγοράς, γεγονός που οδήγησε σε ραγδαία άνοδο τη μετοχή της Alpha Bank στη συνεδρίαση της Τετάρτης.

--- Η ανακοίνωση της Εθνική Τράπεζας

Η Εθνική Τράπεζα με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ”Καθημερινή”, με τίτλο ”Επίμονα σενάρια για Εθνική - Alpha”, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ανακοινώνει ότι δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Alpha Bank με σκοπό τη συγχώνευση των δύο τραπεζών.

--- Η ανακοίνωση της Alpha Bank

Σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ”Καθημερινή”, η Alpha Bank δηλώνει πως δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Εθνική Τράπεζα για τη συγχώνευση των δύο τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v