Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Από Βαρκελώνη η ενημέρωση για Cosmote

Από τη Βαρκελώνη περιμένουν οι επενδυτές τις πρώτες διευκρινίσεις από την πλευρά του ΟΤΕ για την επένδυση στην Cosmote. Ο CFO του ομίλου κ. Αϊβάζης θα βρεθεί στην ισπανική πόλη για σχετικό συνέδριο της Morgan Stanley.

OTE: Από Βαρκελώνη η ενημέρωση για Cosmote
Από τη Βαρκελώνη περιμένουν οι επενδυτές τις πρώτες διευκρινίσεις από την πλευρά του ΟΤΕ για την επένδυση στην Cosmote.

Στη Βαρκελώνη πραγματοποιείται από σήμερα συνέδριο που διοργανώνει η Morgan Stanley στην ενότητα Media, Τεχνολογία και Τηλεπικοινωνίες, στο οποίο είχαν δηλώσει συμμετοχή τόσο ο ΟΤΕ όσο και η Cosmote, με την τελευταία να έχει αποσυρθεί στο ”παρά πέντε” λόγω των εξελίξεων.

Στο συνέδριο αυτό προσκαλούνται αναλυτές και θεσμικοί επενδυτές από όλη την Ευρώπη και βρίσκονται κατ’ ιδίαν με τις διοικήσεις των εταιριών που συμμετέχουν σε αυτό, των οποίων το αντικείμενο εμπίπτει στην παραπάνω θεματολογία.

Τον ΟΤΕ θα εκπροσωπήσει ο CFO του Οργανισμού κ. Αϊβάζης, ο οποίος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του ΟΤΕ να αγοράσει το μειοψηφικό κομμάτι της Cosmote που δεν κατείχε, κίνηση που συνήθως ακολουθείται από ενημέρωση των αναλυτών μέσω teleconference της διοίκησης, κάτι που αυτή τη φορά δεν συνέβη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v