Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπ. Καπράλος: ”Θα μας ενδιέφερε η Λουμπλιάνα”

Πρόταση εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου του χρηματιστηρίου της Λουμπλιάνα φαίνεται διατεθειμένη να καταθέσει η ΕΧΑΕ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η HSBC στο πρωινό της report, επικαλούμενη σχετικές δηλώσεις του κ. Σπ. Καπράλου, τις οποίες μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg.

Σπ. Καπράλος: ”Θα μας ενδιέφερε η Λουμπλιάνα”
Πρόταση εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου του χρηματιστηρίου της Λουμπλιάνα φαίνεται διατεθειμένη να καταθέσει η ΕΧΑΕ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η HSBC στο πρωινό της report, επικαλούμενη σχετικές δηλώσεις του κ. Σπ. Καπράλου, όπως τις μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, το Χρηματιστήριο της Σλοβενίας περιλαμβάνει 191 εισηγμένες εταιρίες με συνολική κεφαλαιοποίηση 25,8 δισ. ευρώ, ενώ βασικοί του μέτοχοι είναι τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρίες.

Σε περίπτωση υποβολής πρότασης, η HSBC αναφέρει ότι η ΕΧΑΕ θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Deutsche Boerse, το Borsa Italiana, το Euronext και το Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας, ενώ υπενθυμίζει ότι τον Ιανουάριο του 2007 το Χρηματιστήριο της Σλοβενίας απέρριψε πρόταση ύψους 4,2 δισ. ευρώ που υποβλήθηκε από το σκανδιναβικό OMX.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v