Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EYΠΡΟ: Στα 9 ευρώ η τιμή διάθεσης μετοχών από ΑΜΚ

Στα 9 ευρώ ορίστηκε η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που προκύπτουν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank Properties, σύμφωνα με σχετική απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα, 9 Νοεμβρίου.

EYΠΡΟ: Στα 9 ευρώ η τιμή διάθεσης μετοχών από ΑΜΚ
Στα 9 ευρώ ορίστηκε η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών που προκύπτουν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank Properties, σύμφωνα με σχετική απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα.

Επισημαίνεται ότι η εταιρία αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 77.958.000 Ευρώ, με καταβολή μετρητών και έκδοση 36.600.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 2,13 Ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων με αναλογία 3 Νέες Μετοχές για κάθε 2 παλαιές.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ότι η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών (εκτός των Νέων Μετοχών που τυχόν θα διατεθούν στο πλαίσιο της Ιδιωτικής Τοποθέτησης που θα αποφασιστεί αργότερα και ενδέχεται να είναι υψηλότερη) είναι 9 Ευρώ.

Μετά την ως άνω αύξηση, και σε περίπτωση που αυτή καλυφθεί πλήρως, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας θα ανέρχεται σε 129.930.000 Eυρώ, διαιρούμενο σε 61.000.000 μετοχές, ονομαστικής αξίας μετοχής 2,13 Ευρώ.

Τα συνολικά προς άντληση κεφάλαια αναμένεται να ανέλθουν σε 329.400.000 Ευρώ.

Η συνολική υπέρ το άρτιον αξία των Νέων Μετοχών θα αχθεί σε πίστωση του λογαριασμού ’Διαφορά από Έκδοση Μετοχών Υπέρ το άρτιο’.

Η ημερομηνία αποκοπής του Δικαιώματος Προτίμησης, η περίοδος άσκησης του Δικαιώματος Προτίμησης καθώς και η περίοδος διαπραγμάτευσης του Δικαιώματος Προτίμησης στο Χ.Α. θα οριστούν από το Δ.Σ. της Εταιρείας και θα γνωστοποιηθούν στους μετόχους με νεότερη ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v