Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Επαφές Παναγιωτάκη στις Βρυξέλλες

Στη συνάντηση, ο κ. Παναγιωτάκης θα θέσει ζητήματα που συνδέονται με την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα αλλά και το θέμα ένταξης της χώρας στην εξαίρεση για τη χορήγηση δωρεάν δικαιωμάτων CO2 για τη περίοδο 2020-2030.

ΔΕΗ: Επαφές Παναγιωτάκη στις Βρυξέλλες

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κίνα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μ. Παναγιωτάκης, αναχώρησε χθες για τις Βρυξέλλες, όπου σήμερα θα έχει συνάντηση με κλιμάκιο στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Borchardt, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στη συνάντηση, ο κ. Παναγιωτάκης, ο οποίος συνοδεύεται από αρμόδια στελέχη της Επιχείρησης, θα θέσει τα ζητήματα που συνδέονται με την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα και θα παρουσιάσει τις εναλλακτικές προτάσεις της ΔΕΗ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τα ΝΟΜΕ, τα ΑΔΙ, καθώς και από άλλες ρυθμίσεις.

Επίσης, θα τεθεί και το θέμα της ένταξης της Ελλάδας στην εξαίρεση για την χορήγηση δωρεάν δικαιωμάτων CO2 για τη περίοδο 2020-2030.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v