Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Αλλαγές στην οργανωτική δομή

Η Mυτιληναίος ανακοινώνει ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της από 07/11/2007 συνεδρίαση του τροποποιήθηκε η οργανωτική δομή του Ομίλου με αντίστοιχη τροποποίηση του Οργανογράμματος του Ομίλου.

Μυτιληναίος: Αλλαγές στην οργανωτική δομή
Η Mυτιληναίος ανακοινώνει ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της από 07/11/2007 συνεδρίαση του τροποποιήθηκε η οργανωτική δομή του Ομίλου με αντίστοιχη τροποποίηση του Οργανογράμματος του Ομίλου.

Συγκεκριμένα καταργήθηκε η Γενική Διεύθυνση Μεταλλουργίας και Μεταλλείων και ταυτόχρονα δημιουργούνται δυο αυτοτελείς τομείς δραστηριότητας, ήτοι η Γενική Διεύθυνση Μεταλλουργίας Αλουμινίου και Μεταλλείων Βωξίτη και η Γενική Διεύθυνση Μεταλλουργίας Μολύβδου - Ψευδαργύρου.

Με την ανωτέρω απόφαση εντάσσεται επίσης στην οργανωτική δομή του Ομίλου η θέση του Συμβούλου Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Επενδυτικών Σχέσεων, στην οποία υπάγεται η Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου, η Επικοινωνία και το Γραφείο Τύπου του Ομίλου.

Στα πλαίσια της δημιουργίας των νέων διευθύνσεων το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την ίδια συνεδρίαση ανέθεσε καθήκοντα:

α) Γενικού Διευθυντή Μεταλλουργίας Αλουμινίου και Μεταλλείων Βωξίτη στον κ. Σπυρίδωνα Κασδά, Διπλωματούχο Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και ο οποίος διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ.

β) Γενικού Διευθυντή Μεταλλουργίας Μολύβδου - Ψευδαργύρου στον κ. Ντίνο Μπενρουμπή, Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Rice University USA, ο οποίος διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΟΡΙΚΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

γ) Συμβούλου θεμάτων Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Επενδυτικών Σχέσεων στον οικονομολόγο κ. Δημήτριο Παπαδόπουλο του George Washington University, Washington DC.

δ) Γενικού Διευθυντή Αμυντικής Βιομηχανίας σε αντικατάσταση του κ. Μπενρουμπή στο κ. Φώτιο Σπυράκο, Οικονομολόγο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο οποίος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΕΛΒΟ.

Ο Όμιλος με την ανωτέρω αλλαγή στην οργανωτική δομή του στοχεύει στην εξατομίκευση του τρόπου άσκησης των δραστηριοτήτων του με τον πλέον ορθολογικότερο τρόπο και στην μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του ανά τομέα ανταποκρινόμενος στις αυξημένες πλέον προσδοκίες των μετόχων του και εν γένει του επενδυτικού κοινού και της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται.

Tέλος, με την ίδια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Αναστάσιος Δεληγεώργης, ως Διευθυντής Λογιστηρίου της εταιρείας, σε αντικατάσταση του αποχωρούντος κ. Νικόλαου Τζανόγλου.

Ο κ. Αναστάσιος Δεληγεώργης αναλαμβάνει τα καθήκοντα Διευθυντή Λογιστηρίου μετά την επιτυχημένη πορεία του από τον Σεπτέμβριο του 2005 ως Financial Controller Ενέργειας και Mytilineos Finance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v