Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Eμπορική διάθεση της υπηρεσίας MobiTalk

Την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας MobiTalk που απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης, ξεκινά η COSMOTE, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου.

Cosmote: Eμπορική διάθεση της υπηρεσίας MobiTalk
Την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας MobiTalk που απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα όρασης, ξεκινά η COSMOTE, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου.

Το MobiTalk είναι ένα λογισμικό ανάγνωσης οθόνης για κινητά τηλέφωνα βασισμένα στο λειτουργικό σύστημα Symbian S60. Καθώς ο χρήστης κινείται στα διαφορετικά μενού και οθόνες, το MobiTalk εκφωνεί όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες της οθόνης του κινητού. Ταυτόχρονα, ανακοινώνει και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, προσφέροντας στο χρήστη μια ολοκληρωμένη πρόσβαση στα δεδομένα που απεικονίζονται και τον ενδιαφέρουν. Η υπηρεσία υποστηρίζει την ελληνική και αγγλική γλώσσα και μέσω Bluetooth τη χρήση ειδικών συσκευών όπως πληκτρολόγιο Braille (Optelec EasyLink) και οθόνη Braille (Optelec EasyLink). Ενδεικτικά, με τη νέα υπηρεσία MobiTalk οι χρήστες μπορούν να ακούν, αντί να διαβάζουν:

• Όλα τα γραπτά μηνύματα (εισερχόμενα και εξερχόμενα, παλαιά και νέα)

• Τα γράμματα και τις λέξεις κατά τη σύνταξη ενός νέου γραπτού μηνύματος

• Τον αριθμό κάθε εισερχόμενης και εξερχόμενης κλήσης καθώς και λίστες πρόσφατων κλήσεων

• Τις ενδείξεις του κινητού τηλεφώνου όπως η ώρα και η ημερομηνία, η κατάσταση της μπαταρίας και το σήμα του δικτύου

• Τα περιεχόμενα του τηλεφωνικού καταλόγου.

Το MobiTalk, που διατίθεται από την COSMOTE σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου (Ερευνητικό Κέντρο ”Αθηνά”),την innoetics και τις εταιρίες enLogic και Code Factory, απευθύνεται σε όλους τους πελάτες συμβολαίου της COSMOTE μέσω ενεργοποίησης που πραγματοποιείται στα αποκλειστικά καταστήματα της εταιρίας. Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει τη νέα προηγμένη υπηρεσία για τα άτομα με προβλήματα όρασης χωρίς χρέωση, σε συνδυασμό με ειδική προσφορά της υπηρεσίας FREEZE, που θα τους παρέχεται δωρεάν για 6 ολόκληρους μήνες, παράλληλα με τα νέα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου.

Με τη νέα υπηρεσία MobiTalk, η COSMOTE εμπλουτίζει τις υφιστάμενες εξειδικευμένες υπηρεσίες που διαθέτει για άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής. Για μία ακόμη φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στα άτομα με αναπηρία και αξιοποιώντας τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνητικών προσπαθειών της, η COSMOTE θέτει τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας στην υπηρεσία του ανθρώπου και φροντίζει ώστε στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της, να διαθέτει προτάσεις επικοινωνίας ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v