Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενας στους δύο επαγγελματίες στο νομό Ηρακλείου χρωστά στη ΔΕΗ!

Οι συνολικές οφειλές προς τη ΔΕΗ στο νομό Ηρακλείου ανέρχονται στα € 83,7 εκατ., ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 36,5% του συνόλου των πελατών της Επιχείρησης.

Ενας στους δύο επαγγελματίες στο νομό Ηρακλείου χρωστά στη ΔΕΗ!

Τη συνολική εικόνα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ στο νομό Ηρακλείου μεταφέρουν πηγές της Επιχείρησης, κάνοντας λόγο για τεράστια ποσοστά σε σχέση με τους υπόλοιπους νομούς. 

Ειδικότερα, όπως επισημαίνουν, στο νομό Ηρακλείου, η συνολική εικόνα των ληξιπρόθεσμων οφειλών, στις 30 Απριλίου, έχει ως εξής:

• Οι συνολικές οφειλές ανέρχονται στα € 83,7 εκατ., ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 36,5% του συνόλου των πελατών του νομού Ηρακλείου, ποσοστό πολύ υψηλό συγκριτικά με τους υπόλοιπους νομούς.

• Οι οφειλές των οικιακών πελατών αγγίζουν το 41%, εκ των οποίων το 62,4 % αφορά οφειλές λογαριασμών άνω των € 1.000, που αντιστοιχούν μόνο στο 18% των οικιακών οφειλετών.

• Το ποσοστό των επαγγελματικών πελατών που οφείλουν ανέρχεται στο 55,6 %, εκ του οποίου το 76% αφορά οφειλές λογαριασμών άνω των € 3.000, οι οποίες αντιστοιχούν στο 15,5% των επαγγελματικών οφειλετών. Ενδεικτικά, 1.000 επαγγελματικοί πελάτες συγκεντρώνουν το 51,3 % των αντίστοιχων οφειλών.

• Οι οφειλές των αγροτικών πελατών ανέρχονται στο 3,4%.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v