Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Νέα συνάντηση της διοίκησης με τη ΓΕΝΟΠ

Νέα συνάντηση θα έχει σήμερα η διοίκηση της ΔΕΗ με τη ΓΕΝΟΠ, όπου και θα κριθεί η πορεία των προγραμματισμένων από πλευράς των συνδικάτων κινητοποιήσεων. Αντικείμενο της σημερινής συζήτησης θα είναι η συμμετοχή του λιγνίτη στο ισοζύγιο καυσίμων.

ΔΕΗ: Νέα συνάντηση της διοίκησης με τη ΓΕΝΟΠ
της Χρύσας Λιάγγου

Νέα συνάντηση θα έχει σήμερα η διοίκηση της ΔΕΗ με τη ΓΕΝΟΠ, όπου και θα κριθεί η πορεία των προγραμματισμένων από πλευράς των συνδικάτων κινητοποιήσεων.

Αντικείμενο της σημερινής συζήτησης θα είναι η συμμετοχή του λιγνίτη στο ισοζύγιο καυσίμων και σύμφωνα με πληροφορίες η ΓΕΝΟΠ θα προτείνει οι αιτήσεις της Επιχείρησης για νέες μονάδες να μη συνοδεύονται από δέσμευση για αντικατάσταση ισχύος.

Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ θα πρέπει να σημειωθεί ότι προβλέπει αντικατάσταση παλαιών λιγνιτικών μονάδων με νέες που θα χρησιμοποιούν ως καύσιμα φυσικό αέριο και λιθάνθρακα.

Στη χθεσινή συνάντηση των δύο πλευρών, πάντως, οριστικοποιήθηκε το πάγωμα του επιχειρησιακού σχεδίου για έξι μήνες.

Στο Δ.Σ. της ερχόμενης Τρίτης η διοίκηση θα παρουσιάσει κανονικά το επιχειρησιακό σχέδιο, το σώμα ωστόσο θα κληθεί να αποφασίσει για την πραγματοποίηση μελετών σκοπιμότητας αναδιάρθρωσης και όχι για τη διάσπαση της εταιρίας σε 6 θυγατρικές, αφού η διοίκηση υπαναχώρησε σε σχετικό αίτημα της ΓΕΝΟΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v