Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

COSMOTE: Στο 85% η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G

Σύμφωνα με τον όμιλο ΟΤΕ, στην κινητή τηλεφωνία η πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 4G έφτασε το 85% και η αντίστοιχη του 4G+ είναι στο 64%, ενώ στη σταθερή συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου οπτικών ινών προσφέροντας VDSL ταχύτητες σε πάνω από 2 εκατ. πελάτες.

COSMOTE: Στο 85% η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G

Στο 85% αυξήθηκε η πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 4G στην κινητή τηλεφωνία, ενώ η κάλυψη του δικτύου 4G+ που λανσαρίστηκε τον Ιανουάριο του 2015 έφτασε ήδη το 64%, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος ΟΤΕ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον όμιλο ΟΤΕ, στη σταθερή τηλεφωνία συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, δίνοντας πρόσβαση στις ταχύτητες VDSL σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δηλαδή πάνω από το 42% των τηλεφωνικών συνδέσεων της χώρας, με στόχο το ποσοστό αυτό να ξεπεράσει το 47% (2,25 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις) στο τέλος του 2016.

Σε ότι αφορά τις ταχύτητες internet, όπως αναφέρει ο όμιλος, με το δίκτυο κινητής 4G+ το mobile internet της COSMOTE αγγίζει τα 375 Mbps, ενώ σύντομα θα φτάσει έως και τα 500 Mbps. Αντίστοιχα, στη σταθερή τηλεφωνία οι ταχύτητες VDSL έως 50 Mbps κάνουν το downloading και το streaming πιο γρήγορα από ποτέ, ενώ επιτρέπουν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές ταυτόχρονα online.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον όμιλο, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Home Speed Booster, οι συνδρομητές COSMOTE Home Double Play μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα του σταθερού τους Internet, μέσω δικτύου κινητής COSMOTE και να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 100 Μbps.

Τέλος, ο όμιλος σημειώνει ότι παράλληλα με τις ταχύτητες πρόσβασης, αναβαθμίζει τόσο τη διεθνή διασύνδεση Internet όσο και το σύνολο των διασυνδέσεων του ΙΡ δικτύου κορμού του σε nX100Gbps, για την καλύτερη διαχείριση του συνεχώς αυξανόμενου όγκου κίνησης δεδομένων.

«Με τα δίκτυά μας υποστηρίζουμε την καθημερινότητα των πελατών μας. Θέλουμε να τους προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες, που διευκολύνουν και αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής τους, και τη δυνατότητα να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με ταχύτητα και αξιοπιστία, όποτε και όπου εκείνοι επιθυμούν. Γι' αυτό και η νέα καμπάνια μας είναι βασισμένη σε πραγματικές ιστορίες πελατών μας. Ιστορίες στις οποίες τα δίκτυά μας υποστήριξαν ουσιαστικά τη ζωή των ανθρώπων», δήλωσε σχετικά ο Executive Director Οικιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κώστας Νεμπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v