Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Απόφαση για διανομή προμερίσματος

Η Intralot ανακοινώνει ότι με την από 31.10.2007 συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφασίσθηκε η διανομή προμερίσματος, ποσού 0,30 ευρώ ανά μετοχή ή 0,15 ευρώ ανά μετοχή εφόσον προηγηθεί της αποκοπής του μερίσματος, η αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση τμήματος του υπέρ το άρτιον αποθεματικού, και η αύξηση του συνολικού αριθμού των μετοχών με την διανομή δωρεάν μετοχών (1ν/1π).

Intralot: Απόφαση για διανομή προμερίσματος
Η Intralot ανακοινώνει ότι με την από 31.10.2007 συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφασίσθηκε η διανομή προμερίσματος χρήσεως 2007, ποσού 0,30 ευρώ ανά μετοχή ή 0,15 ευρώ ανά μετοχή εφόσον προηγηθεί της αποκοπής του μερίσματος η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση τμήματος του υπέρ το άρτιον αποθεματικού, και η αύξηση του συνολικού αριθμού των μετοχών με την διανομή δωρεάν μετοχών στους παλαιούς μετόχους με αναλογία μία (1) νέα μετοχή για κάθε μία παλαιά (split μετοχής).

Η εταιρία με νεότερη ανακοίνωσή της και κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού της Συμβουλίου, θα ορίσει την ημέρα προσδιορισμού των δικαιούχων του προμερίσματος, την ημερομηνία αποκοπής, την έναρξη πληρωμής του, καθώς και την πληρώτρια τράπεζα.

Εξάλλου, η εταιρία ανακοινώνει ότι ο κ. Κατάκης Ιωάννης προέβη την 29.10.2007 σε πώληση 4.500 κοινών ονομαστικών μετοχών της Intralot, μετά δικαιώματος ψήφου, συνολικής αξίας 129.870,00 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v