Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

To Σεπτέμβριο στην Κύπρο το πρώτο κατάστημα Η&Μ

Η επέκταση στην Κύπρο εκτελείται μέσω της ελληνικής θυγατρικής της H&M, της οποίας ηγείται η κ. Σαντρίν Γκαλπαρόλι. Στην Ελλάδα το δίκτυο της αλυσίδας, αριθμεί πλέον 33 καταστήματα, με πιο πρόσφατη προσθήκη ενός σημείου τον Μάρτιο στην Κόρινθο.

To Σεπτέμβριο στην Κύπρο το πρώτο κατάστημα Η&Μ

Την απόβαση της στην Κύπρο επισημοποιεί τον προσεχή Σεπτέμβριο η πολυεθνική αλυσίδα ένδυσης H&M, εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα στην τοπική αγορά.

Πρόκειται για εξαώροφο κατάστημα, εμβαδού 3.000 τμ στο κέντρο της Λευκωσίας, το οποίο θα φιλοξενήσει την πλήρη γκάμα των συλλογών ένδυσης της αλυσίδας.

Σημειώνεται ότι η επέκταση στην Κύπρο εκτελείται μέσω της ελληνικής θυγατρικής της H&M, της οποίας ηγείται η κ. Σαντρίν Γκαλπαρόλι, υπεύθυνη τόσο για τις αγορές Ελλάδας και Κύπρου όσο και της Βουλγαρίας.

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα το δίκτυο της αλυσίδας, αριθμεί πλέον 33 καταστήματα, με πιο πρόσφατη προσθήκη ενός σημείου τον Μάρτιο του 2016 στην Κόρινθο. Παράλληλα η εταιρία εγκαινίασε μέσα στον Μάιο το ηλεκτρονικό κατάστημα της για την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία αποτελεσμάτων του σουηδικού ομίλου ένδυσης, στο α' τρίμηνο του 2016, η αλυσίδα στην Ελλάδα παρουσίασε πωλήσεις της τάξης των 44,077 εκατ. ευρώ (408 εκατ. σουηδικές κορόνες), αυξημένες κατά 9% σε τοπικό νόμισμα (ευρώ) και κατά 9% σε σουηδικές κορόνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v