Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η μετοχική σύνθεση των Ελληνικών Πετρελαίων

Η Ελληνικά Πετρέλαια γνωστοποιεί ότιμε βάση την ενημέρωση που έχει λάβει από τα εκάστοτε υπόχρεα πρόσωπα, οι μέτοχοι που κατέχουν σημαντική συμμετοχή στην εταιρεία παραμένουν ως είχαν γνωστοποιηθεί σε προηγούμενη επικοινωνία της εταιρείας.

Η μετοχική σύνθεση των Ελληνικών Πετρελαίων
Η Ελληνικά Πετρέλαια γνωστοποιεί ότιμε βάση την ενημέρωση που έχει λάβει από τα εκάστοτε υπόχρεα πρόσωπα, οι μέτοχοι που κατέχουν σημαντική συμμετοχή στην εταιρεία παραμένουν ως είχαν γνωστοποιηθεί σε προηγούμενη επικοινωνία της εταιρείας, ως κάτωθι:

1. Ο μέτοχος PANEUROPEAN OIL AND INDUSTRIAL HOLDINGS SA (όμιλος Λάτση) κατέχει 109.698.188 κοινές ονομαστικές μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου ήτοι ποσοστό 35,89% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

2. Ο μέτοχος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ κατέχει 83.931.553 κοινές ονομαστικές μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου ήτοι ποσοστό 27,46% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

3. Ο μέτοχος ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ Α.Ε. κατέχει 24.498.751 κοινές ονομαστικές μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου ήτοι ποσοστό 8,02% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v