Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Τelecom: Συμφωνία με την Jordan Telecom

Η Jordan Telecom Group (JTG) υπέγραψε συμφωνία με την Intracom Τelecom για την παροχή υπηρεσιών Internet Protocol TV (IPTV) στην Ιορδανία υπό την εμπορική επωνυμία Orange IPTV. Με την διάθεση υπηρεσιών IPTV, η JTG εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρου στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στην περιοχή.

Intracom Τelecom: Συμφωνία με την Jordan Telecom
Η Jordan Telecom Group (JTG) υπέγραψε συμφωνία με την Intracom Τelecom για την παροχή υπηρεσιών Internet Protocol TV (IPTV) στην Ιορδανία υπό την εμπορική επωνυμία Orange IPTV. Με την διάθεση υπηρεσιών IPTV, η JTG εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρου στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στην περιοχή.

Η υπηρεσία Orange IPTV θα προσφερθεί μέσω της βραβευμένης IPTV πλατφόρμας fs|cdn™ της Intracom Τelecom χρησιμοποιώντας το ADSL δίκτυο της JTG.

Πέρα από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Broadcast TV και Video On Demand, νέες διαδραστικές υπηρεσίες, όπως personal recording, chatting, και e-mail, θα μυήσουν τους χρήστες σε μια απαράμιλλη, εξατομικευμένη τηλεοπτική εμπειρία. Η υπηρεσία θα περιλαμβάνει τα δημοφιλέστερα Αραβικά και διεθνή τηλεοπτικά προγράμματα.

”Είμαστε υπερήφανοι που συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση του οράματος της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά Abdullah II να κάνουμε την Ιορδανία τεχνολογικό κόμβο της περιοχής. Με το IPTV της Orange, φέρνουμε στην Ιορδανία μια υπηρεσία που είναι πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη και τον κόσμο ενισχύοντας το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις ψυχαγωγικές ανάγκες του Ιορδανικού κοινού”, είπε ο κ. Mickael Ghossein, Διευθύνων Σύμβουλος της JTG.



”Μέσω μιας υποδομής απόλυτα ασφαλούς και ελεγχόμενης πρόσβασης, η υπηρεσία IPTV της Orange παρέχει την ποιότητα, την προτίμηση, την συνεχή διαθεσιμότητα, την ευελιξία και την εξατομίκευση που ζητούν οι πελάτες της, προσφέροντας τους μια μοναδική διαδραστική εμπειρία με το περιεχόμενο της επιλογής τους. Με τις μελλοντικές απαιτήσεις των EDTV και HDTV, χτίζουμε σήμερα αυτό που θα χρειαστούμε αύριο” , είπε ο κ. Tamouh Khauli, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Καινοτόμων και Εταιρικών Λύσεων της JTG.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Τelecom, δήλωσε: ”Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την ανάληψη του συγκεκριμένου έργου το οποίο εκτός από την εδραίωση της συνεργασίας μας με την JTG αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη τη Μέση Ανατολή, ανοίγοντας το δρόμο στους πάροχους τηλεπικοινωνιών να προσφέρουν νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες τους” .

”Είναι μεγάλη τιμή να είμαστε μέρος αυτού του μεγαλεπήβολου έργου, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους Ιορδανούς να ζήσουν την εμπειρία πραγματικά ολοκληρωμένων υπηρεσιών IPTV”, είπε ο κ.Tareq Abu Sharar, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Ιορδανίας.

Η τελετή υπογραφής ανάμεσα στην JTG και την Intracom Τelecom έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην οποία παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της JTG, κ. Mickael Ghossein, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Καινοτόμων και Εταιρικών Λύσεων της JTG, κ. Tamouh Khauli, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Τelecom, κ. Αλέξανδρος Μάνος, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Ιορδανίας, κ. Tareq Abu Sharar.

Οι συνδρομητές IPTV μπορούν επίσης να ωφεληθούν από την κορυφαία αραβική υπηρεσία ”WorldCall” που διατίθεται από την Orange ICI. Η πρωτοποριακή αυτή λύση θα διευρύνει την ιδέα του Internet μέσω τηλεόρασης όπου ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει IPTV και να συνδεθεί στο Internet μέσω της τηλεόρασής του χρησιμοποιώντας μια οικονομική συσκευή που συνδέεται σε αυτήν με ασύρματο πληκτρολόγιο και ”ποντίκι”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v